İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Samsung I8910 HD USB bağlantı problemi

23 replies to this topic

#1 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 14:43

Merhaba arkadaşlar.

Geçen gün yeni bi 8910 hd aldım. cihazın imei'si factlenmiş... Cihazı bilgisayara bağladığım zaman sadece şarj oluyor. yani bilgisayarda cihazımı göremiyorum. bağlantıdan denedim pc suite modundan depolamaya getirdim vs çalışmadı. *#7284# ile usb açık mı die kontrol da ettim. normal görünüyor. fakat ne yaptıysam bilgisayarda göremedim cihazı. yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı? şimdiden teşekkür ederim. iyi günler.

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 15:07

facktlenmiş ne anlama geliyor merak ettim :huh: eğer klonlanmış demek istiyorsan imei yazarken bazı ayarlamalar yapılması gerekli.onları eski haline getirmemişler.

*#7284#

buradaki ayarlardan kaynaklanıyor.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 20:40

Hocam Fact imesi değiştirilmiş demekmiş. bende öyle öğrendim. dediğiniz yerden ayarları yaptım fakat yine görmedi.

#4 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 21:11

bakayım birazdan yazarım ben sana ayarları muhtemelen.

edit:
yapman gereken;
telefonunda *#7284# kodunu girdikten sonra karşına gelen seçeneklerden muhtemelen yanlış yer seçili.seçili olması gereken(yani yıldız işaretinin olması gereken) seçenek PDA USB*

bunu seçtikten sonra kabloyu çıkart telefonunu kapatıp aç ve tekrar usb kablosunu bağla.bağlantı ayarlarındaki seçtiğin seçeneğe göre bilgisayarın algılayacaktır telefonunu.

daha önce aynı modelde ve aynı işlemde benimde başıma gelmişti.müşteri geri getirdiğinde halletmiştim aynı yerden.şu an menülerini tam hatırlamıyorum ama anlattığım gibi değilse kodu girdikten sonra gelen menüyü yazarsan yardımcı olabilirim.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

#5 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 21:46

Hocam *#7284#'den pda usb ve pda uart seçili bu arada. ilgin için teşekkür ederim.

#6 muskar21

• MobilMan
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 23:59

hocam sizin dediğiniz menüden girdim
1)modem usb                                                            
2)pda usb (*)                            
3)modem uart
4) pda uart(*)

var ve yanında yıldız olanlar işaretli durumda. bu durumda da çalışmıyor.:huh:

#7 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 23 / Eylül / 2010 / Perşembe - 08:24

1-3 olmazsa 1-2 olarak seçip dene

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye