İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

BADA OS

3 replies to this topic

#1 kizmayantepe

• Mobildepocu
  • 191 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Eylül / 2010 / Pazartesi - 10:30

Forumda Bada iişletim sistemi ile ilgili bir yer bulamadığımdan burada yeni bir başlık açtım.bada işletim sistemi (samsung wave) kullanan arkadaşlar yardım bilgi ve paylaşım için buraya toplanalım.

#2 poyraz_1984

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Ocak / 2012 / Pazartesi - 00:02

selam wave ıı 8530 kullanıcısıyım kamera çekiminde çözünürlük en iyi seceneği seçtiğimde 6 dk video 500 mb yer kaplamakta gözlerime inanamadım normal digital kamera çekimi dahi bu kadar yer kaplamaz çözünürlüğü düşürdüğümde az bir fark ile değişmekte fakat bu sefer çözünürlük kötü ve halen çok yer kaplamakta bu telefonun özelliği zaten böylemi yoksa bir sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Ocak / 2012 / Salı - 11:52

Bu normal birşey değil arkadaşım tavsiyem samsung store da alternatif kamera uygulamalarından birini indir birde onunla dene eğer yine aynıysa cihazı resetle ayarlarını sıfırla o zaman düzelecektir

#4 hudev

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 30 / Ocak / 2012 / Pazartesi - 18:03

hd formatta çektin isen normal sayılır.8 gb lik karta tahmini 60 dakikalık görüntü kaydedersin.

Bu mesaj hudev tarafından düzenlendi: 30 / Ocak / 2012 / Pazartesi - 18:04

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye