İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

i7500 ekrandaki renklenme sorunu + (ÇÖZUMU)

43 replies to this topic

#1 cananoz

• Mobildepocu
  • 107 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 22:05

daha 1hafta olmadı telefonu alalı ve hangi guncellemeyi yapsam ekran sapıtıyor sadece 1.5 capcukede sorun yok ondada kamera calısmıyor ne yapayım bana yol gösterin yoksa kafayı yiyecem arkadaslar
size birde ekran göruntusu koyayım

Gönderilen Resim

durum bu arkadaslar hiç basına gelen oldumu bilmiyorum ama benim basıma geldi işte şimdi ben ne yapayım 1.5 romu yukleyip göndersem garanti dahili olurmu vihaz recovery moda falan gecmiyor bildiginiz gibi bunu atarsak orjinal romu yuklersek yani yada bu hatanın çözumu varda benmi bilmiyorum 1.6 donut yukledim yine aynı galaxso yukledim yine aynı froyo yukledim gene aynı 1.5 te bu yok ama kullanılmıyor telefonda ozman 1.6 yukledim noktalar cıkıyor kırmızı kırmızı aradada çizgiler geliyor yukarıdaki gibi garantiye göndersem degiştirirlermi kac gunde gelir sinirlerim cok bozuk lütfen yol gösterin ne yapayım

ÇÖZUM
http://www.mobildepo...c=49418.new#new

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 01 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 22:12

konuları uygun başlıklarla uygun bölümlere açarsanız daha iyi olacaktır.başlık değiştirildi ve konu taşındı.

orjinal rom da yani turkcell rom unda böyle bir sorun var mı?eğer yoksa böyle göndersen bile serviste bu rom yüklenip geri gönderecekler ve sorun düzelmiş olacak zaten.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 cananoz

• Mobildepocu
  • 107 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 22:22

turksel rom yuklu degil uzerinde ben turksel rom yukleyip göndersem yani sorun olmayan romu yuklesem servis sorun yok deyip gerimi gönderecek yani peki çözum ne olur

#4 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 01 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 22:27

aynen öyle olur

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#5 Tombraider

• Mobildepocu
  • 193 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Eylül / 2010 / Perşembe - 00:00

Android 1.6 ve sonrasında 3D üzerine çalışmalar yapıyordu. sizin muhtemelen 1.5da oluşmama sebebi 1.6 ve 2.2 de olma sebebi tlf.nun 3D kodlarında sorun yaşıyor olabilir. teknik olarak çok bilgim yok ama bu 3D olayı ile alakalı da olabilir mantıklı geldi bana.

#6 cananoz

• Mobildepocu
  • 107 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Eylül / 2010 / Perşembe - 11:25

ewet banada geldi ama bu olayı nasıl çözumleyecegim ben sasırdım kaldım servise göndersem sorun yok diyecekler ya sinirden dagıtacam simdi telefonu

#7 Tombraider

• Mobildepocu
  • 193 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Eylül / 2010 / Perşembe - 12:15

1.5a dön, Sitede Turkcel Romdan markete ulaşma diye bir başlık var oradan markete ulaş ve 3D ağırlıklı bir oyun indir şansına belki aynı sorunu onda da yapar sen de Servise bak bu oyunda bu oluyor diyebilirsin aklıma gelen en iyi yol bu ya da servisteki kişilere açık açık durumu da anlatabilirsin o kadar da insanlık ölmemiştir herhalde.

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye