kurdum şu an güzel duruyor. bu galax s temasını kurunca nerden aktif ediliyor ?
birde menüde android simgeli galaxo yazan farklı ayarlar içeren iki simge var.bunlarla ne tür ayarlar yapılıyor bunları paylaşmanız mümkün mü ?
saygılar.. güzel paylaşım.
GALAXY İ7500 GALAXO 1.6.3.4---15/08/2010
Started by poyraz_76, 15 / 08 / 10 22:16
13 replies to this topic
Gönderim tarihi: 18 / Eylül / 2010 / Cumartesi - 21:57
Gönderim tarihi: 18 / Eylül / 2010 / Cumartesi - 23:16
galaxy s teması için marketten adw indirip kurmanız gerek daha sonra adw ayarları içinde tema özelliğini göreceksiniz galaxo config sormuşsunuz birisi telefonun recovery ve test etmek için diğeri ise overclock ve bazı ek ayarlar içindir örnek 710 mhz işlemci hızına ulaşa bilirsiniz yada swap alanı oluştura bilirsiniz.......
Gönderim tarihi: 19 / Eylül / 2010 / Pazar - 01:54
Alıntı
galaxy s teması için marketten adw indirip kurmanız gerek daha sonra adw ayarları içinde tema özelliğini göreceksiniz galaxo config sormuşsunuz birisi telefonun recovery ve test etmek için diğeri ise overclock ve bazı ek ayarlar içindir örnek 710 mhz işlemci hızına ulaşa bilirsiniz yada swap alanı oluştura bilirsiniz.......
bu ayarları kurcalarsak. cihazda sıkıntı olur mu acaba..
Birde bu adw yi markette arattığımda ona ait temalar cıkıyor ana program yok gibi.. nasıl ulaşa bişirim kurulum dosyasına. saygılar
edit:mesajlar birleştirildi.düzenleme butonunu kullanmayı öğrenseniz daha iyi olur.
Gönderim tarihi: 19 / Eylül / 2010 / Pazar - 17:05
program mevcut markette hayır birşey olmaz en kötü ayarlarını ilk haline getirirsin
Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2010 / Salı - 00:38
güzel bir rom
Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2010 / Salı - 00:42
ara sıra reset atıyor yinede hızı güzel bir bataryası iyi gidiyor ise nome problema herkesin eline sağlık
Gönderim tarihi: 24 / Aralık / 2011 / Cumartesi - 17:28
2.2 froyo'nun i7500 deki kasılma maceralarından sonra, ben de telefona 1.6.3.4 galaxo yükledim. Hissedilir bir performans artışının yanında bazı problemler de yaşamaya başladım. Şayet bu sıkıntıları aşarsam bu romu kullanmaya devam edeceğim. Sorunlarım şunlar:
- signtool_galaxo nun cihaza yüklemesini bilmediğim için yapamadım. Ne işe yaradığı konusunda bir bilgim de yok.
- GPS i açabiliyorum ancak konum tespiti yapamıyorum.
- wi-fi ye bağlanmam kimi zaman başarısız oluyor.
- Edge ve 3g bağlantısında da bazen network hatası alıyorum.
- Telefondan markete erişebilirken, masaüstünden "kayıtlı cihaz yok" uyarısı alıyorum.
Dilerim eski bir konuyu uyandırdığım için bana kızmazsınız. Şimdiden vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
- signtool_galaxo nun cihaza yüklemesini bilmediğim için yapamadım. Ne işe yaradığı konusunda bir bilgim de yok.
- GPS i açabiliyorum ancak konum tespiti yapamıyorum.
- wi-fi ye bağlanmam kimi zaman başarısız oluyor.
- Edge ve 3g bağlantısında da bazen network hatası alıyorum.
- Telefondan markete erişebilirken, masaüstünden "kayıtlı cihaz yok" uyarısı alıyorum.
Dilerim eski bir konuyu uyandırdığım için bana kızmazsınız. Şimdiden vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
Similar Topics
![]() |
Android Tema Galaxy S3 theme Go Launcher EX v1.1Started by SunShinE, Bugün, 09:58 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Android Trek - Galaxy Defense v1.0.12Started by Sebastian., Dün, 07:10 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Galaxy Wars Tower Defense. v1.7.9 full retail (update)Started by Sebastian., 05/18/12 |
|
|
|
![]() |
Office 2010-Sp1 Renci Tr Srm-MaysStarted by merli, 05/17/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama franco.Kernel for Galaxy Note v1.2Started by mobildepo, 05/16/12 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye