İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

iPhone 3G & 3GS ve iPhone 4G için IOS 4.0.1 Jailbreak ve Unlock İşlemi

23 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Ağustos / 2010 / Pazartesi - 10:34

iPhone 3G & 3GS ve iPhone 4G için IOS 4.0.1 Jailbreak

- Jailbreak iÅŸlemi ios 4.0 ve 4.0.1 yüklü telefonlarla yapılmaktadır.

- Bu seferki jailbreak bilgisayarla değil internete girerek yapılıyor. Bu yüzden bulunduğunuz yerde Wi-fi internet bağlantısı olursa daha iyi olur telefonun mevcut 3G internetiyle çok fazla data gider.

- Yurtiçi cihazlar telefonlarının tarayıcısı olan Safari ile

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

adresine girerek jailbreak iÅŸlemini ÅŸimdi yapabilirler.

- YurtdıÅŸı cihaz kullananlar; Cihazınız Unlock yani sim kilidi yoksa yada Activation Card dediğimiz aktivasyon iÅŸlemi yapan sim kartınız varsa yeni sürüme güncelleyin.

- Öncelikle cihazı daha önceden hiç aktifleÅŸmemiÅŸ yurt dıÅŸı iPhone sahipleri bu iÅŸlemi yapabilmesi için aÅŸağıdaki videoyu çok dikkatli izlesin ve videoda yapılan iÅŸlemleri telefonuyla yapsın. Yani iTunes ile cihazınızı 4.0.1 versiyonuna güncelledikten sonra acil arama ekranında kalacaksınız. Bu aÅŸamada aÅŸağıdaki iÅŸlemleri gerçekleÅŸtirin

- Yurt içi ve Yurt dıÅŸı olupta cihazı aktifleÅŸtirmiÅŸ arkadaÅŸlar önce iTunes ile cihazlarını 4.0.1'e güncellesinler. Güncelleme bittikten sonra sakın cihazınızı iTunes ile senkranizasyon yapmayın. Yoksa crackli uygulamaları telefona yüklemez hata verir. Önce aÅŸağıdaki iÅŸlemleri tamamlayın sonra senkranizasyon yapın.

- Benim cihazım yurt dıÅŸı ve aktifleÅŸtirilmiÅŸ olduğu için kurulum bittikten sonra aÅŸağıdaki gibi bir ekranla karÅŸılaÅŸırsınız.

Gönderilen Resim

- Kurulum iÅŸlemi bitip Safari tarayıcısı açıp aÅŸağıdaki adrese gireceksiniz. (Wi-fi internet olan bir yerde olmalısınız.)

Gönderilen Resim

Slide to Jailbreak yapacaksınız ve kurulum bitinceye kadar bekleyin bu internet bağlantınıza göre 5-10 dakika sürebilir

- Buradan sonra aÅŸağıdaki gibi telefonunuzun ekranına gelen Cydia Tıklayıp açılmasını bekleyin

Gönderilen Resim
Gönderilen ResimGönderilen Resim

- Cihazı sim kilitli olan arkadaÅŸlar önce Manage-----> Source-----> repo666.ultrasnow.com adresine girip Ultrasnow'u kuruyorlar ve cihazlarının hattı gelecektir.

- Buradan sonra cydia.hackulo.us adresini aÅŸağıdaki resimde gösterildiği gibi Source -----> Edit ------> Add deyip listemize ekliyoruz.

Gönderilen Resim

- AppsSync 4.0 kurduktan sonra telefonu iTunes ile senkranizasyon yapabilirsiniz. Artık crackli cracksiz tüm uygulamaları telefona kurabileceksiniz. Tüm iÅŸlem bu kadardır. Bundan sonra daha önceden kullandığınız gibi ister Cydia'dan isterseniz baÅŸka yerden indirdiğiniz programları telefonunuza kurabilirsiniz.

Buda Jailbreakli iPhone 3GS 16 GB YurtdıÅŸı ve New Bootrom'lu cihazımdan ekran görüntüleri

Klasörleme Özelliği

Multitasking Özelliği

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Ağustos / 2010 / Pazartesi - 14:03

jailbreak işlemi tamamdır herkese hayırlı olsun

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Ağustos / 2010 / Çarşamba - 09:30

şu dakikadan itibaren iPhone 4 sahipleride yukarıda yer alan resimle anlattığımız repo666.ultrasn0w.com a girerek cihazlarını unlock yapabilirler

#4 DeLi_ZaL

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Ağustos / 2010 / Perşembe - 04:02

viddeo çalışmıor acil arama ekranında kaldım

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Ağustos / 2010 / Perşembe - 07:45

aktivasyonu yapılmamış cihazlar için bu iÅŸlemler geçici bir iÅŸlem ilerde çıkacak yeni sürümlerde eÄŸer bilgisayardan activasyon olursa yine aynı sorunu yaÅŸayacaksın. Sana tavsiyem eÄŸer biraz yabancı dilin varsa ebay.com a gir bir tane aktivasyon kartı satın al ben aldım kargo dahil 20 dolara mal oldu 8 gün sonrada geldi. Öyle gümrük sorunu filanda olmaz küçük bir zarfın içinde geldi. ÅŸimdi rahatım jailbreak olmasa bile cihazımın aktivasyon sorunu yok. EÄŸer yabancı dilin zayıfsa gittigidiyor.com da da satanlar var onlardan da alabilirsin. aÅŸağıdaki resimde benim aldığım kartın görüntüsü yer alıyor.

Gönderilen Resim

#6 tekelioglu

• MobilMan
  • 24 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Ağustos / 2010 / Salı - 22:28

Selamlar;
Burda yazdığınız gibi jailbreak yaptım ancak cihazı kapatıyorum açarken elmanın sağ üstünde düz çizgi halinde bi sürü rengarenk nokta çıkıyor ölü pixel gibi ama cihaz açılınca bi sıkıntı kalmıyor bunun sebebi nedir?

#7 rejo

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2010 / Perşembe - 02:56

arkadaşlar activasyon kartı dediğininiz orjinal att sim kart olurmu ona göre yükleme
yapacağım
şimdi itunes u 9.2.1 e yükseltiyorum. hemen ardından 4.0.1 e yükselteceğim iphonu yanlız bunu nasıl yapacağım. itunes da 4.0.2 var sanırsam

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye