İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

HP 614c Windows çöktü yardım???

• Bu konuya cevap yazamazsınız
2 replies to this topic

#1 t.erisen

• MobilMan
  • 33 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 15 / Haziran / 2010 / Salı - 17:37

Merhaba arkadaşlar. hp 614c marka ve modelli cep bilgisayarımın sistemi çöktü. Normalde şifre koymuştum açıp kapattığımda soruyodu. Ya da 15 dk içinde telefonda herhangi bir işlem yapmadığımda şifre soruyordu. En son windows live messenger ı kaldırdım. Daha sonra telefonu yeniden başlattım. şimdi telefon açıldığında hp nin açılış ekranı çıkıyor daha sonra windowsun açılış ekranı görünüyor. Fakat şifre sorma ekranı geldiğinde siyah ekran çıkıyor. yukarıda şarj göstergesi falan görünüyor fakat başka bişe görünmüyor. Sanırım sistem çöktü. Ve işin en kötü tarafı şifreyi giremiyorum şifreyi girmeyincede senkarnizasyon yapamıyorum. Tuşlarla format imkanım varmı?? Ya da öneriniz varmı??

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 15 / Haziran / 2010 / Salı - 17:49

bilgisayara bağladığında telefonu algılıyor mu?

algılıyorsa telefonunun yanında gelen cd içindeki HP iPAQ Setup Assistant programı ile telefonuna reset(fabrika ayarları) atabilirsin.

Gönderilen Resim

iÅŸe yaramazsa ÅŸu tuÅŸ kombinasyonu ile reset atabilirsin;

- Voice Commander Button - Ses kayıt tuÅŸu. Üstte, solda
- Camera Button - Kamera tuÅŸu. Altta, saÄŸda
- On/Off Button - Açma Kapama tuşu

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 t.erisen

• MobilMan
  • 33 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Temmuz / 2010 / Cuma - 18:09

TeÅŸekkür için biraz geç kaldım. Evet bu kombinasyon iÅŸe yarıyor. Çok teÅŸekkür ederim. Sorun çözüldü.

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye