İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

HTC HD2 ye çağrı geldiğind kim olduğunu göremiyorum S.O.S

• Bu konuya cevap yazamazsınız
6 replies to this topic

#1 shadow0000

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2010 / Pazar - 15:11

:)
Beyler htc hd2 telefonumu yeni aldım yalnız normal ana menüdeyken NO ya basınca ekran gidiyor zaten (bekleme modunda oluyor) tabiki tekrar no ya basınca ana ekran geliyor buraya kadar normal zaten ekran açıkken çağrı geldiğinde kilidi açıyorum kim olduğu gözüküyor cevaplıya biliyorum asıl sorun NO ya basında ekran karardıktan sonra çağrı gelince ekran geliyor ama sürükle aç düğmesi çalışmıyor kim aradığı gözükmüyorzil çalıyor ancak sol alttaki ahizeye basınca cevaplıyor bişe anlıyamadım yoksa başka yömtemlerimi yardımcı olursanız sevinirim...

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2010 / Pazar - 16:00

WkTask

bu uygulama var mı telefonunda?

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 SunShinE

• Genel Moderatör
  • 604 Mesaj sayısı:
  • YerOcean...

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2010 / Pazar - 23:38

senin telefonun kafası karışmış biraz, gerçi yazdıkların okuyunca benimde kafam karıştı :)
yüklediğin bi program açmanı engelliyor olabilir, yükledigin programları ve arka planda çalışan programları bi kontrol et, olmadı bi soft reset yap, kapat aç yani, hala sorun devam ederse ve bu durumdan şikayetçi olursan hard reset yap fabrika ayarlarına dön ,
bu gibi ufak tefek şeyler benimde canımı sıkar, baktım eskisi gibi olmuyor atıyorum formatı düzeliyor ;)
2 hafta içinde 3-4 defa hard reset attım :)
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”

#4 shadow0000

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2010 / Pazar - 23:49

alalı 1 hafta oldu
bütün programları kapatıyorum yine aynı
soft reset nasıl atılıyor vede menüde fabrika ayarları yazıyor buna hard resetmi deniyor bunları nasıl yapabilirim açıklarsan sevinirim

#5 SunShinE

• Genel Moderatör
  • 604 Mesaj sayısı:
  • YerOcean...

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2010 / Pazar - 23:53

soft reset dedigi olay aslında telefonun kapatıp açılması, kilitlendiği durumda bataryanın orada reset tuşu var, ona basarsan telefon kapanıp açılır, hard reset denilen olay ise tum bilgilerinin sıfırlanıp telefonu ilk aldıgın andaki gibi olmasıdır, yani rehberin, programların, mesajların vs.. sonradan ekledigin ne varsa hepsi silinir ( hafıza kartındakiler haric) ayarlardan bulabilirsin, fabrika ayarları var, ona tıkla, ekrana 1234 yaz evet e tıkla, sıfırlanacaktır yani hard reset... tavsiyem hard reset sonrasında hafıza kartınıda biçimlendir, onada formt at yani, araclar klasorunde en altta format sd bölümünden yapabilirsin.
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”

#6 shadow0000

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Haziran / 2010 / Pazartesi - 15:25

tşk.dostum

#7 MorpHyuS

Forever and ever...

• Emekli Yönetici
  • 1.964 Mesaj sayısı:
  • YerBodrum / Izmir / Istanbul

Gönderim tarihi: 14 / Haziran / 2010 / Pazartesi - 22:21

Tr romda buna benzer çok hata var...Say say bitmiyor...
Benden size tavsiye, başka bir rom üzerine atın  ;)

Ben 2.nci kez bu cihazı aldığımda, 5 saat daha geçmemişti ve hemen kendime uygun bir rom attım  :)
Yaklaşık 1 hafta oldu ve 1 kere olsun bir sorunla karşı karşıya kalmadım...

Posted Image

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye