MERHABALAR KULANMIL OLDUGUM IPON CIHAZIMIZ MARKASI VE MODELİ WORD MOBİLE M10İ DİR.TEMA PROGRAMI VE HARİTA PROGRAMI YÜKLEMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
edit: konu başlığı düzeltildi
word mobile M10İ uygulama yükleme yardımı
Started by selin_ozd, 07 / 06 / 10 11:32
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 07 / Haziran / 2010 / Pazartesi - 11:32
Gönderim tarihi: 07 / Haziran / 2010 / Pazartesi - 19:22
telefonun çin malı.
telefonuna sadece java uygulama ve oyun yükleyebilirsin.temayla ilgili herhangi bir uygulama yükleyebileceğini sanmıyorum.sadecede arka planını değiştirebilirsin.
konuyu uygun bölümüne taşıyorum.mesajının tamamını büyük harfle yazmazsan daha iyi olur.
telefonuna sadece java uygulama ve oyun yükleyebilirsin.temayla ilgili herhangi bir uygulama yükleyebileceğini sanmıyorum.sadecede arka planını değiştirebilirsin.
konuyu uygun bölümüne taşıyorum.mesajının tamamını büyük harfle yazmazsan daha iyi olur.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 10 / Kasım / 2010 / Çarşamba - 12:21
arkadaÅŸlar kusura bakmayın bir sorunum var benim m10i telefonumda arama yapamıyorum sadece acil arama yazıyor arama engelleme var çocuk oynamıÅŸ 1122 diye ÅŸifre giriyorum kabul etmiyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim lütfen arama engelleme ÅŸifresini bilen varsa yardımcı olsun hepinize ÅŸimdiden tÅŸk ettim
Similar Topics
![]() |
iPhone Uygulama EVMD dictionary V 2.4Started by mobildepo, Bugün, 07:56 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by sawdent, Bugün, 07:38 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by Sebastian., Bugün, 07:38 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk [O] Grooveshark Enhancer 2.6.4-9 [Repo]Started by sawdent, Dün, 23:33 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk [O] Grooveshark Enhancer 2.6.4-9 [Repo]Started by Sebastian., Dün, 23:33 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye