İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Nokia N900 Türkçe Dil Seçeneği Ekleme

• Bu konuya cevap yazamazsınız
20 replies to this topic

#15 cancak

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Aralık / 2010 / Pazar - 21:52

selamlar, adımları takip ettim  ınstall e girmek için son pencereden nasıl çıkılıyor,  bilgi verirmisiniz? Teşekkürler...

#16 merwee

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Ocak / 2011 / Perşembe - 14:29

7. adıma kadar geldım fakat sonrasında guncelleme yapmıyor  .. tekrar yenıden catagorı ekleme sayfası acılıyor . acıl yardımmmmmm . . . . .

#17 mgoktas

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Mart / 2011 / Cumartesi - 02:17

arkadasım ellerıne saglık guzel bır paylasım lakın bende ınstall yok o kısımda.. unınstal--download--update  var ınstalı bulamaıdm yardım cı olabılırmısın....

#18 yunus_emre_147852

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 30 / Mart / 2011 / Çarşamba - 13:35

slm benım n900de onceden türkce dil secenegi vardı daha sonra baska bı hat taktıktan sonra türkce dil secenegi gelmedı yardımcı olursanız mutlu olurum tşkler....

#19 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 30 / Mart / 2011 / Çarşamba - 13:49

ayarlarda language kısmında turkish seçeneği mi kalktı

#20 SunShinE

• Genel Moderatör
  • 604 Mesaj sayısı:
  • YerOcean...

Gönderim tarihi: 30 / Mart / 2011 / Çarşamba - 13:51

Alıntı

slm benım n900de onceden türkce dil secenegi vardı daha sonra baska bı hat taktıktan sonra türkce dil secenegi gelmedı yardımcı olursanız mutlu olurum tşkler....

telefonunda bir değişiklik yapmadıysan eğer, telefonunun dil ayarlari otomatik olarak ayarlandığı için başka hat takınca ingilizceye dönmüş olabilir,

menu>ayarlar(settings) > Telefon ayarlari(phone Settings) > Dil Ayarlari (Language) menüsünden Türkçeyi seçersen sorun gidecektir sanırım.
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”

#21 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 30 / Mart / 2011 / Çarşamba - 22:19

Alıntı

güncelleme yapmadıysan yada format atmadıysan 10. aşamadaki kısımlardan tekrar Türkçe yapabilirsin. olmuyorsa bile ilk mesajda anlattım nasıl yapman gerektiğini.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye