İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Youtube,Facebook vb. sitelerden video izlemek için gerekli ayarlar

• Kilitli Konu Bu konu kilitli
51 replies to this topic

#8 ehrimer

• MobilGirl
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 14:02

bakayım yapmaya çalışacağım ama sistemine zarar vermez değilmi?
geleceðim bekle dedi ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi bir þeydi ama kimse ölmedi...

#9 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 14:10

hayır herhangi bir sorun yaşamazsın

#10 ehrimer

• MobilGirl
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 14:11

geçerli bir pocket pc uygulaması değil yazıyor
sanırım ben bunu yapamamayacağım :) ilginiz için teşekkür ederim
geleceðim bekle dedi ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi bir þeydi ama kimse ölmedi...

#11 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 14:32

Önce telefonla bilgisayar sync programı ile eÅŸle yani tanıt ardından indirdiÄŸin dosyayı çalıştır eÄŸer dosya uzantısı exe ise.

Ama dosya uzantısı cab ise çalıştırma hata alırsın. Dosyayı cihaza atacaksın sonra cihazın dosya yöneticisine girip attığın dizinde görürsün orada çalıştırırsan uygulamayı yükler

#12 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 17:12

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

bu dosyayı indirdikten sonra verdiğim konuda anlatılan şekilde activesync programını indirip bilgisayarına kur.telefonunu kablo ile bilgisayara bağla indirmiş olduğun ilk dosyaya sağ tıklayıp konuda anlatıldığı gibi "CABviaActiveSync" komutunu ver.yüklenmesi gerekli.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#13 cnerercan

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Mayıs / 2010 / Salı - 17:34

ses problemi var :S  videoyu açıyorum internete girince ama ses çıkmıyo bi yardım eder misiniz

#14 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 18 / Mayıs / 2010 / Salı - 18:57

skyfire içerisinde ses ayarları vardı.tam olarak neresindeydi hatırlamıyorum ama çıkacak ses miktarını ayarlayabiliyorsun.orayı bir kontrol et.gezinti esnasında ses açma kapama tuşları ile yada seçenekler-ayarlar içerisinde olabilir.

eğer düzelmezse uygulama kaynaklı yada telefonundaki ses codec leri ile ilgili olabilir.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye