İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Youtube,Facebook vb. sitelerden video izlemek için gerekli ayarlar

51 replies to this topic

#1 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 25 / Nisan / 2010 / Pazar - 22:56

Gönderilen Resim

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Linkteki adrese girerek telefonunuzun işletim sistemine uygun seçeneği işaretleyip uygulamanın kurulumu için gerekli dosyayı indirin. inen dosyayı telefonunuza kurduktan sonra SkyFire Browser kullanarak sitelerdeki flash videoları izleyebilirsiniz.

x model için böyle bir uygulama yok mu gibi soruları sormak yersiz bütün desteklenen telefon modelleri site üzerinde mevcut.sizin modeliniz yoksa uygun olabilecek varolan seçeneklerden birisini seçip, indirip deneyebilirsiniz.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#2 ehrimer

• MobilGirl
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 11:05

YA ÇOK TEÅŸEKKÜR EDERİM AMA BEN BUNU YAPAMADIM YA:s
geleceðim bekle dedi ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi bir þeydi ama kimse ölmedi...

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 11:28

yapamadığın yer neresi daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı oluruz

#4 ehrimer

• MobilGirl
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 11:40

indirdim sadece sonra telefon belleğime attım sonrasını yapamadım aslına bakarsanız hiç anlamıyorum bu tarz kurulumlardan
geleceðim bekle dedi ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi bir þeydi ama kimse ölmedi...

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 12:08

her telefona kurulmaz zaten.çoğu samsung modeline uygulama yüklemek oldukça zordur.çeşitli kod menü vs ile uğraşmak gerekir.

kullandığın samsung un modelini söylersen yardımcı olunabilir belki.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

#6 ehrimer

• MobilGirl
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 12:21

samsung omnia lite

#7 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 07 / Mayıs / 2010 / Cuma - 12:30

uygun versiyonu indirdikten sonra aşağıdaki yöntemle yüklemelisin.hafıza kartına atarak yükleme symbian cihazlarda geçerli

http://www.mobildepo...k-t33405.0.html

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye