bu işini görür sanırım:
http://www.mobildepo...q-t46954.0.html
GM DSTL1 WI FI mesafesi
Started by emretzl, 15 / 04 / 10 11:40
13 replies to this topic
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 12:49
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 13:18
Ayrıca 2. hattımı vodafone kullanıyorum arada 1 sim kart yok diyor bu ne ile alakalı acaba?
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 13:18
Alıntı
Ayrıca bunun için teşekkürler...
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 13:54
Senin sorununa iki cevap var. Birincisi vodafonun yeni sim kartları bu sorunu yaÅŸatıyor. Yapman gereken eski bir vodafone sim kartıyla yada baÅŸka bir operatöre ait sim kartla birkaç gün dene eÄŸer sorun çıkmazsa bu sorun vodafone'dan kaynaklanıyor. Çünkü bu tip sorun yaÅŸayanlar var özellikle vodafone hattı yeni olanlar yaşıyor eski olanlar yaÅŸamıyor.
İkincisi çift simden dolayı böyle tip sorunlar yaşanıyor özellikle çift sim kartlı telefon alırken kesinlikle çift hat takıp kontrol edilmeli bu donanımsal bir sorundur tek çaresi servistir.
İkincisi çift simden dolayı böyle tip sorunlar yaşanıyor özellikle çift sim kartlı telefon alırken kesinlikle çift hat takıp kontrol edilmeli bu donanımsal bir sorundur tek çaresi servistir.
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 14:04
çift simlerde ben hiç rastlamadım çift simli olduğu için sorun çıkartanı.
operatörler arası geçiş yapılmış bir hat kullanıyorsan ondan kaynaklanır.
operatörler arası geçiş yapılmış bir hat kullanıyorsan ondan kaynaklanır.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 19:23
DSTL1 vadofone 64 bit simkartlarda problem cıkartıyor simkartini degişirsen 32 bit olanla sorun kalmaz
Gönderim tarihi: 31 / Mayıs / 2010 / Pazartesi - 14:03
merhaba arkadaşlar gm dstl 1 kullanıyorum 1.6 donut versiyonunu güncelledikten sonra wi-fi buluyor ama bağlanmıyor 5 kez güncellemeyi yeniden yükledim ama aynı.teknik servisi aradım hafıza kartıma format atıp tekrar yüklememi ve usb kablo yerine bir kart okuyucu kullanmamı istediler sizce bu ne kadar doğrudur.birde bluetooth ile veri gönderip almada inanılmaz yavaş bazende cihazları bulmuyor... 1 yıldır kullanıyorum sürekli sorunlarla karşılaşıyorum bıktım artık
Similar Topics
![]() |
GM DSTL1 yardım lütfen!!Started by tbk41, 11/14/10 |
|
|
|
![]() |
WIRELESS SORUNU General Mobile DSTL1 imaginaryStarted by emir18, 01/29/10 |
|
|
|
![]() |
General Mobile Dstl1 1.6 Donutun Marketli VersiyonuStarted by eX-!, 06/12/10 |
|
|
|
![]() ![]() |
yardım lutfen GM-dstl1Started by tamer41ks, 08/31/10 |
|
|
|
![]() |
General Mobile DSTL1 Imaginary Android OS Firmware YüklemeStarted by siirlerefendisi, 10/31/09 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye