Arkadaşlar merhaba forumlar da ve heryerde aramama rağmen bulamadım. Benim sorunum wi-fi nin az çekmesi. 4-5 metreden sonra wi-fi çekmiyor bunu nasıl düzeltebilirim yada sizde de aynımı. Modemin yanındayken hiçbir problem yok. Ama uzaklaşınca kapsama dışında diyor.
GM DSTL1 WI FI mesafesi
Started by emretzl, 15 / 04 / 10 11:40
13 replies to this topic
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 11:40
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 11:47
Bu sorun aldığından beri mi var yoksa sonradan mı oluştu. 4-5 metre mesafeden çekmemesi olanaksız. Yani 4 metre filan çok yakın mesafe eğer sonradan olduysa telefonunuzun yazılımını güncelleyebilirsiniz. DSTL 1 e nasıl versiyon kuracağınız ile ilgili sitemizde resimli anlatım mevcuttur
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 11:50
Malesef telefonu 2. el aldım. Telefon 2 aydır piyasada yok GM ile sürekli görüşmeme ragmen boyle bi telefonu 2 aydır ülkemize getirmediler. Bende 2. el almak zorunda kaldim ayrıca sürümü de güncelledim 1.6 donut marketli versiyon kullanıyorum.
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 11:57
Bak bunu kötü dedin eğer cihazın garantiliyse servise gönder baksınlar eğer yazılımsal bir sorunsa onlar düzeltir lakin cihazın wi-fi si sorunluysa ki ikinci el aldım dediğine göre de büyük ihtimal öyle gözüküyor ya yaptırırsın yada yaptırmaz böyle kullanırsın
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 12:17
Su an girebilşiorm ama wifi nin gostergesindeki sadece nokta beyaz ustundeki cizgiler yanmıor ama hızlı baglantı baya ne alaka anlamadm:)
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 12:22
Bağlantı anlık olan birşey olduğu için düşüp yükselebilir lakin 4-5 metre uzaktan çekmemesi iyi bir durum değil yani servise götür dememdeki sebep eğer aldığın yer bir telefoncu filansa söylersin sorunlu olduğunu ama internet üzerinden aldıysan yapacak birşey yok artık kaderin demek zorundasın
Gönderim tarihi: 15 / Nisan / 2010 / Perşembe - 12:47
Cevapların için çok teşekkürler cihazı kendim görüp aldım. Aynı semtte oturuyoruz ayrıca cihazın garanti belgesi var 16 ay. Bi müddet böyle gitsin daha yeni aldım o yüzden şimdilik çook memnunum. Sadece equaliser yok telefonda bas tiz ayarlayamıorm heryerde onun programını arıyorum bulayım size de atarım :==))
Similar Topics
![]() |
GM DSTL1 yardım lütfen!!Started by tbk41, 11/14/10 |
|
|
|
![]() |
WIRELESS SORUNU General Mobile DSTL1 imaginaryStarted by emir18, 01/29/10 |
|
|
|
![]() |
General Mobile Dstl1 1.6 Donutun Marketli VersiyonuStarted by eX-!, 06/12/10 |
|
|
|
![]() ![]() |
yardım lutfen GM-dstl1Started by tamer41ks, 08/31/10 |
|
|
|
![]() |
General Mobile DSTL1 Imaginary Android OS Firmware YüklemeStarted by siirlerefendisi, 10/31/09 |
|
|
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye