İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android OS için Bluetooth File Transfer v2.70 (OS 2.0 Üstü için)

• Bu konuya cevap yazamazsınız
1 reply to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Nisan / 2010 / Salı - 09:08

Android OS için Bluetooth File Transfer v2.70 (OS 2.0 Üstü için)

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Android Os işletim sistemli cihazlar için Bluetooth dosya paylaşımı yapmaktadır. Bu uygulamayı yükleyebilmeniz için cihazınızın işletim sistemi 2.0 ve üstü yani eclair yüklü olması gerekli ve Root olması gereklidir. aksi taktirde hata alırsınız cihazınızda çalışmaz.

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

#2 tekiza

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Ağustos / 2010 / Çarşamba - 12:33

paylasim icin tesekkurler paylastiginiz dosyayi mobile yukledim fakat yuklemeden once ve sonrasinda da
benim sorunum bluetooth ile bilgisayari tanitiyorum eslesti fakat baglanmadi hatasi geliyor,yine ayrica sadece tek bir dosyayi bluetooth ile bilgisayarima foto vs atamiyorum.
hata:istek duzgun bir sekilde islenemiyor diyor.bilgisayarda ise bluetooth etkin bir bilgisayar tarafindan iptal edildi hatasi aliyorum.(pcdeki bluetooth driverlerini silip yeniden kurmama tekrar tekrar eslestirmeme ragmen olmuyor)
Benim milestone  hong kong 2.1. uptade 1 ve pc win7 ultimatex64 bit kullaniyorum(sorun x32 bit dede ayni).onerileriniz nedir?yarimci olursaniz sevinirim.

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye