İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android İşletim sistemiyle yaşadığınız sorunlar ve kendi çözümleriniz

• Bu konuya cevap yazamazsınız
11 replies to this topic

#8 cananoz

• Mobildepocu
  • 107 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 14:02

task killer turu bir suru program var kullanabilirsin auto task var markette indir o her işi kendi yapıyor ben memnunum

#9 ercanglcy

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Ocak / 2011 / Pazar - 21:29

Merhabalar

Htc Desire telefonum var eski sim kartımdaki kişi listesini telefona aktardım ama yeni kartı taktığımda telefonda numaraları sim karta aktaramıyorum. İçe/Dışa Aktar seçeneğinde Sim karta bir yerden aktaramıyorum. Resimde gözüken seçeneklerden başka seçenek yok. Bunları sim karta nasıl aktararırım ?

Gönderilen Resim

#10 djsrc

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Şubat / 2011 / Salı - 13:13

arkadaşlar android markete girdigimde uygulama indiremiyorum istenmiyen bir şekilde kapatıldı diyor tekrar deneyin. bunu nasıl yapacagım bilgisi olan varmı ?

#11 GROZNY

• Emekli Yönetici
  • 796 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Şubat / 2011 / Salı - 16:58

Alıntı

arkadaşlar android markete girdigimde uygulama indiremiyorum istenmiyen bir şekilde kapatıldı diyor tekrar deneyin. bunu nasıl yapacagım bilgisi olan varmı ?

Soru sormayalım diye şef ilk mesajda yazmış, b urda çözümleri söyleyeceğiz

Sadece 1'er defa �stteki ve alttaki reklamlara t�klayarak hem sitenize destek olun, hem de son �r�nlerden ve teknolojilerden habersiz kalmay�n.
:- 1 g�n i�inde tolam 30 saniyenizi bile almaz  :-

#12 GROZNY

• Emekli Yönetici
  • 796 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Şubat / 2011 / Salı - 17:01

Sorun değil ama güzel bi özellik yakaladım onu yazayım dedim
Galaxy s te ekran parlaklığını en sona kadar açın, sonrada düşürmek istediğinizde pil simgesine elinizde dokunup sola doğru çekin
hiç bir menü yada ikon çıkmadan ekran ışığının ayarlandığını göreceksiniz

Sadece 1'er defa �stteki ve alttaki reklamlara t�klayarak hem sitenize destek olun, hem de son �r�nlerden ve teknolojilerden habersiz kalmay�n.
:- 1 g�n i�inde tolam 30 saniyenizi bile almaz  :-

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye