Android İşletim sistemiyle yaşadığınız sorunlar ve kendi çözümleriniz
Gönderim tarihi: 13 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 14:02
Gönderim tarihi: 23 / Ocak / 2011 / Pazar - 21:29
Htc Desire telefonum var eski sim kartımdaki kişi listesini telefona aktardım ama yeni kartı taktığımda telefonda numaraları sim karta aktaramıyorum. İçe/Dışa Aktar seçeneğinde Sim karta bir yerden aktaramıyorum. Resimde gözüken seçeneklerden başka seçenek yok. Bunları sim karta nasıl aktararırım ?
Gönderim tarihi: 08 / Şubat / 2011 / Salı - 13:13
Gönderim tarihi: 08 / Şubat / 2011 / Salı - 16:58
Alıntı
Soru sormayalım diye şef ilk mesajda yazmış, b urda çözümleri söyleyeceğiz
Sadece 1'er defa �stteki ve alttaki reklamlara t�klayarak hem sitenize destek olun, hem de son �r�nlerden ve teknolojilerden habersiz kalmay�n.
:- 1 g�n i�inde tolam 30 saniyenizi bile almaz :-
Gönderim tarihi: 08 / Şubat / 2011 / Salı - 17:01
Galaxy s te ekran parlaklığını en sona kadar açın, sonrada düşürmek istediğinizde pil simgesine elinizde dokunup sola doğru çekin
hiç bir menü yada ikon çıkmadan ekran ışığının ayarlandığını göreceksiniz
Sadece 1'er defa �stteki ve alttaki reklamlara t�klayarak hem sitenize destek olun, hem de son �r�nlerden ve teknolojilerden habersiz kalmay�n.
:- 1 g�n i�inde tolam 30 saniyenizi bile almaz :-
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu Defense Zone HD. v1.4.8 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:33 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Exitium Saviors of Vardonia HD. v1.1.0 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:28 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Soldiers of Glory World War 2. v1.1.2 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:25 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu RuneMasterPuzzle. v1.0.4 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:23 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu [Crack] iStunt2 v1.0.4 (Full Version + Coin Purchase Crack)Started by Sebastian., Bugün, 14:46 |
|
|
3 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye