DeÄŸerli arkadaÅŸlar
Bu başlıktaki amaç Android işletim sistemli cihazlarınızda yaşadığınız sorunlar ve bu sorunlara karşılık şans eseri bulduğunuz çözümleri buraya yazalım.
böylece sizin gibi benzer sorunlar yaşayanlar buradaki cevapla sorunlrın çözecektir.
Her sorununuzu bir mesaja yazın böylece daha düzenli olur. İstediğiniz kadar yazabilirsiniz. Diyelim 5 sorununuz oldu ve hepsini kendiniz çözdünüz hepsini ayrı ayrı yazın hiç çekinmeyin. Sorununuz ister basit olsun ister zor Unutmayın ki Bilgi Paylaştıkça çoğlalır. Paylaştıkça değerlenir.
Belki birgün burada birinin yazacağı cevap size yardımcı olur bu yüzden buda sorun mu demeyin benden başkası yaşamaz demeyin yazın lütfen
Not: Lütfen buradan soru sormayın...
Bir bakıma tamircinin kullanım rehberi gibi olsun.
Android İşletim sistemiyle yaşadığınız sorunlar ve kendi çözümleriniz
Started by siirlerefendisi, 02 / 04 / 10 13:37
11 replies to this topic
Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2010 / Cuma - 13:37
Gönderim tarihi: 11 / Nisan / 2010 / Pazar - 09:29
Bir sorun var çözümünü bulamadım.Sürekli Low on space uyarısı veriyor.Kendi kurulum yapmak istediğim verileride hafıza kartına aktaramıyorum.Kısıldım kaldım.
Gönderim tarihi: 11 / Nisan / 2010 / Pazar - 10:08
özellikle belirtilmiş buradan soru sormayın diye..
uygulamaları nasıl hafıza kartına kuracağın forum içinde anlatılıyor
uygulamaları nasıl hafıza kartına kuracağın forum içinde anlatılıyor
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 12 / Haziran / 2010 / Cumartesi - 00:20
Sorun: şarj süresi full şarj etmeme rağmen farklılık gösteriyordu (Samsung Galaxy i7500)
Çözüm: Telefonu kapalı durumda ÅŸarj ettiÄŸimde günlük kullanımda yaklaşık olarak %13 daha fazla performans saÄŸlıyorum. Kullanım ÅŸekli ve süresi fazla farklılık göstermediÄŸi halde. Gün boyunca internette gezme,marketten program yükleme,bi kaç resim çekip biraz video izleme bir iki kısa görüşme sonrası,telefon kapalı ÅŸarj edilmiÅŸken akÅŸam kalan pil oranı %72 ancak telefon açık halde ÅŸarj edilmiÅŸken akÅŸam kalan ÅŸarj oranı %59.
Not: GPS,Wifi,Otomotik güncelleme, gerekmedikçe kapalı ve ekran ışığı düşükayarda kullandım
Çözüm: Telefonu kapalı durumda ÅŸarj ettiÄŸimde günlük kullanımda yaklaşık olarak %13 daha fazla performans saÄŸlıyorum. Kullanım ÅŸekli ve süresi fazla farklılık göstermediÄŸi halde. Gün boyunca internette gezme,marketten program yükleme,bi kaç resim çekip biraz video izleme bir iki kısa görüşme sonrası,telefon kapalı ÅŸarj edilmiÅŸken akÅŸam kalan pil oranı %72 ancak telefon açık halde ÅŸarj edilmiÅŸken akÅŸam kalan ÅŸarj oranı %59.
Not: GPS,Wifi,Otomotik güncelleme, gerekmedikçe kapalı ve ekran ışığı düşükayarda kullandım
Gönderim tarihi: 12 / Haziran / 2010 / Cumartesi - 00:37
SORUN: Ana ekranda çok simge vardı,karışıklık yaratıyordu,sağ sol ekrana geçerken yanlışlıkla basınca program açılıyordu.
ÇÖZÜM: Ana ekrana klasör ekleyip kısayolları gruplandırdım ve normal menüden bile daha hızlı çalışan klasör sistemi kullanıyorum.

ÇÖZÜM: Ana ekrana klasör ekleyip kısayolları gruplandırdım ve normal menüden bile daha hızlı çalışan klasör sistemi kullanıyorum.

Gönderim tarihi: 15 / Eylül / 2010 / Çarşamba - 19:43
Galery de yaşadığım problem:
slm arkadaşlar ben anlamadığım bi nedenden dolayı telefonun kendi galery programında sorun yaşıyordum sorunu kısaca özetleyim telefonu açıyorum galery e giriyorum telefon bi zaman sonra galery den çıkıyor bazen işlem yapıyorum bi kaç resim görüntülüyorum sonra hemen ana ekrana geliyorum bi türlü çözemedim bu sorunu sonunda forumdan ergün hocam sağolsun bana sd kartımı çıkarmamı söyledi ve o şekilde galery çalıştı meğerse sd kartta metatag oluşmuş ne olduğunu bende bilmiyorum ama şu anda sorunsuz çalışıyor herkese kolay gelsin
slm arkadaşlar ben anlamadığım bi nedenden dolayı telefonun kendi galery programında sorun yaşıyordum sorunu kısaca özetleyim telefonu açıyorum galery e giriyorum telefon bi zaman sonra galery den çıkıyor bazen işlem yapıyorum bi kaç resim görüntülüyorum sonra hemen ana ekrana geliyorum bi türlü çözemedim bu sorunu sonunda forumdan ergün hocam sağolsun bana sd kartımı çıkarmamı söyledi ve o şekilde galery çalıştı meğerse sd kartta metatag oluşmuş ne olduğunu bende bilmiyorum ama şu anda sorunsuz çalışıyor herkese kolay gelsin
Gönderim tarihi: 06 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 21:46
Arkadaşlar benm Galaxy s telefonumda Orta tusa Basılı Tuttugumda acık Olan uygulamları kapatamıyorum Sarjım en fazla 10 saat gidiyo bunun sebebi nedir NAsıl kapatırım acık uygulamları Telefonu Kullanmadıgım takdirde 10 saat gidiyo sarjı
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu Defense Zone HD. v1.4.8 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:33 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Exitium Saviors of Vardonia HD. v1.1.0 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:28 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Soldiers of Glory World War 2. v1.1.2 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:25 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu RuneMasterPuzzle. v1.0.4 full retail (update)Started by Sebastian., Bugün, 18:23 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu [Crack] iStunt2 v1.0.4 (Full Version + Coin Purchase Crack)Started by Sebastian., Bugün, 14:46 |
|
|
3 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye