yav abicim diyozsunuz mavi butona basin vallahaa ben goremedim bi yardimci olun nerde bu buton abicim yaa
Iphone'da Zil Sesi
Started by Sebastian., 23 / 03 / 10 22:54
9 replies to this topic
Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 14:49
Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 17:06
Sanırım son derece açık şekilde belirttim.
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Dell Inspiron 1520

Gönderim tarihi: 20 / Aralık / 2011 / Salı - 22:22
Sebastian., 23 / Mart / 2010 / Salı - 22:54 tarihinde yazmış:
Merhaba arkadaşlar,
Sırf bilgisayara ekstra program kumamak, itunes ile uğraşmamak için tabi birde en çok onun sesi yüksek çıktığı için iphone da old phone yani eski telefon zili melodisini kullanıyordum.
Bugun bir site buldum inanılmaz bişey
istediğiniz herhangi bir MP3 ü siteye yükleyip, istediğiniz kısmını kesip biçip telefon melodisi haline getirip pc nize indirebilir ordan da itunes ile iphone a atabilirsiniz.
Anasayfada mavi upload butonuna basıp, yüklemek istediğiniz mp3 ü ekleyin ve uploadın tamamlanmasını bekleyin.
daha sonrasında karşınıza çıkan grafiklerde başını ve sonunu belirtin create ring tone u tıklayın.
Karşınıza 3 seçenek çıkacaktır;
1-Download mp3 ringtone on desktop
2-Download ringtone for iPhone
3-Download ringtone for old models (AMR)
1 melodiyi .mp3 olarak bilgisayarınıza indirir
2 molodiyi iphone için .m4r olarak bilgisayara indirir.
3 eski telefonlar için .amr olarak bilgisayara indirir.
en kısası 2. seçeneği seçip indirin sonra indirdiğiniz dosyayı çift tıklayın itunes e atsın
sonrası zaten sync etme
veya benim gibi hiiiiiç uğraşmazsınız hazır binlerce belki milyonlarca melodiyi dinler dinler seçer beyenir indirsiniz
Sırf bilgisayara ekstra program kumamak, itunes ile uğraşmamak için tabi birde en çok onun sesi yüksek çıktığı için iphone da old phone yani eski telefon zili melodisini kullanıyordum.
Bugun bir site buldum inanılmaz bişey
istediğiniz herhangi bir MP3 ü siteye yükleyip, istediğiniz kısmını kesip biçip telefon melodisi haline getirip pc nize indirebilir ordan da itunes ile iphone a atabilirsiniz.
Anasayfada mavi upload butonuna basıp, yüklemek istediğiniz mp3 ü ekleyin ve uploadın tamamlanmasını bekleyin.
daha sonrasında karşınıza çıkan grafiklerde başını ve sonunu belirtin create ring tone u tıklayın.
Karşınıza 3 seçenek çıkacaktır;
1-Download mp3 ringtone on desktop
2-Download ringtone for iPhone
3-Download ringtone for old models (AMR)
1 melodiyi .mp3 olarak bilgisayarınıza indirir
2 molodiyi iphone için .m4r olarak bilgisayara indirir.
3 eski telefonlar için .amr olarak bilgisayara indirir.
en kısası 2. seçeneği seçip indirin sonra indirdiğiniz dosyayı çift tıklayın itunes e atsın
sonrası zaten sync etme
veya benim gibi hiiiiiç uğraşmazsınız hazır binlerce belki milyonlarca melodiyi dinler dinler seçer beyenir indirsiniz
çok teşekkürler denedim ve oldu 5 yıldız veriyorum.
Similar Topics
![]() |
iPhone Uygulama EVMD dictionary V 2.4Started by mobildepo, Bugün, 07:56 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Penalty Soccer 2011 V 1.4Started by Sebastian., Bugün, 07:51 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Rugby Nations 2011 V 1.4.0Started by Sebastian., Bugün, 07:46 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by sawdent, Bugün, 07:38 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by Sebastian., Bugün, 07:38 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye