İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

rehber aktarma

3 replies to this topic

#1 baþaksevilözkan

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 19 / Mart / 2010 / Cuma - 23:56

Arkadaşlar Eski bir symbian kullanıcısıyım, şimdi ise Android işletim sistemli G.M DSTL1'im var. Nokia 6630 Dan GMDSTL1 'e telefon rehberini nasıl aktarabilirim.yedeklediğim dosyayı Androide yüklüyorum ama açılamıyor diyor. Lütfen yardım...

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 20 / Mart / 2010 / Cumartesi - 10:39

nokia dan aldığın tek yedek dosyasını diğerinde açamaman gayet normal.direkt olarakta açamayacaksın.

nokia telefondaki rehber kayıtlarını tek tek windows adres defteri yada kişi kartı olarak kaydedip(böyle bir özelliği varsa telefonunda,N serisinde var) daha sonra android cihazında bunları direkt olarak yada harici bir uygulama ile telefonuna aktarabilirsin sanırım.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 baþaksevilözkan

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Mart / 2010 / Pazar - 18:14

teşekkürler

#4 necm

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 15 / Şubat / 2012 / Çarşamba - 16:30

Mesajı Görsawgent, 20 / Mart / 2010 / Cumartesi - 10:39 tarihinde yazmış:

nokia dan aldığın tek yedek dosyasını diÄŸerinde açamaman gayet normal.direkt olarakta açamayacaksın.

nokia telefondaki rehber kayıtlarını tek tek windows adres defteri yada kiÅŸi kartı olarak kaydedip(böyle bir özelliÄŸi varsa telefonunda,N serisinde var) daha sonra android cihazında bunları direkt olarak yada harici bir uygulama ile telefonuna aktarabilirsin sanırım.

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye