iPhone cihazlarında özellikle Yurt dışı cihazların jailbreak sonrası Youtube, GPS gibi özellikleri çalışmamaktadır. Bunun için Cydia üzerinden çeşitli uygulamalar yüklenmekteydi. Bu soruna Dev Team sonunda çözüm buldu aşağıdaki anlatacağımız yöntemle bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.
1- Önce Cydia'ı açın ve sinfuliphonerepo sourcesine girin eÄŸer bu source listenizde yoksa
Manage ----->Sources -----> Edit + Add + yazıp Add Source deyin ardından buraya giriş yapın
2- Listeden Push Doctor uygulamasını telefonunuza kurun.
3- Kimi zaman youtubeyi çalıştırmak için cihazı reboot etmeniz gerekmektedir. Yurtdışı cihazlar reboot edilince recovery modda kalmaktadır. Yapmanız gereken Blackra1n programını çalıştırıp make it rain deyin ve cihazınız yeniden başlayacaktır.
Jailbreaklı iPhone Cihazları için Push Fix (youtube GPS) Sorununa DevTeam Çözümü
Started by siirlerefendisi, 04 / 03 / 10 15:53
2 replies to this topic
Gönderim tarihi: 04 / Mart / 2010 / Perşembe - 15:53
Gönderim tarihi: 15 / Mart / 2011 / Salı - 15:06
merhaba
yazdığınız gibi yükledim ama
pushdoctor u bulamadım listeden
yazdığınız gibi yükledim ama
pushdoctor u bulamadım listeden
Gönderim tarihi: 15 / Mart / 2011 / Salı - 16:12
bu eklenti iphone os 3.1.2 ve 3.1.3 içindir artık push sorununu cydia dan sam uygulamasını yükleyerek giderebiliyoruz
aşağıdaki başlığa bakın:
http://www.mobildepo...i-t49866.0.html
aşağıdaki başlığa bakın:
http://www.mobildepo...i-t49866.0.html
Similar Topics
![]() |
iPhone Uygulama EVMD dictionary V 2.4Started by mobildepo, Bugün, 07:56 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Penalty Soccer 2011 V 1.4Started by Sebastian., Bugün, 07:51 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Rugby Nations 2011 V 1.4.0Started by Sebastian., Bugün, 07:46 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by sawdent, Bugün, 07:38 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by Sebastian., Bugün, 07:38 |
|
|
3 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye