İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Htc Hero Kvk garanti sorunu

• Bu konuya cevap yazamazsınız
5 replies to this topic

#1 renavatio

• Mobildepocu
  • 52 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Mart / 2010 / Pazartesi - 19:17

Öncelikle konuyu yalnıs yere açtıgım icin özür dilerim.Fakat Htc destek sayfasını bir türlü bulamadım.Benim sorunum cihazımın garanti durumu.Kvk dan alınmıs Htc Hero cihazımın garantisinin ne kadar kaldıgını ögrenmek icin kvk yı aradım.Bana garanti süremin 2yılı doldurdugunu söylediler.Sizce bu nasıl olmuÅŸ olabilir?Daha aralık ayında Türkiyede satışa çıkan bir cihazın garantisi nasıl 2 seneyi doldurmuÅŸ olabilir.Sizce benim bu konuyla ilgili ne yapmam gerekiyor?

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 01 / Mart / 2010 / Pazartesi - 19:50

garanti süresi fatura kesim tarihinden itibaren 2 yıldır.faturaya bakarak garantinin bitip bitmediğini öğrenebilirsin.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 01 / Mart / 2010 / Pazartesi - 20:18

HTC hero çıkalı zaten 2 yıl olmadı ki denmeli bence.
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#4 renavatio

• Mobildepocu
  • 52 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Mart / 2010 / Pazartesi - 20:23

sawgent telefon şirket tarafından alınmış.Ben 2. el aldım.Sadece fatura numarasına ulaşabiliyorum.Normalde garanti için fatura gerekli degil.Ama ilk defa böle bişey geliyo basıma.
mazda3 aynen dedigini söyledim bende müsteri hizmetlerindeki kadına.Kadın ben bilemem,bilgisayarda öyle gözüküyor dedi.Bende kvk ya mail attım bakalım.Durumu izah ettim.Gelecek sonucu bekliyorum.

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 01 / Mart / 2010 / Pazartesi - 20:25

ikinci el telefon satın alınırken fatura istenmesinin ve aranmasının sebeplerinden birisi de bu işte

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#6 renavatio

• Mobildepocu
  • 52 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Mart / 2010 / Perşembe - 16:25

Arkadaslar sorunum çözüldü.Kvk yı 3 üncü arayısımda Savaş adlı bir beyle konuştum.Gerçekten çok yardımcı oldu.Ondan öncekiler yapacagımız birsey yok demişlerdi.Savaş bey önce garantiyi sorguladı ve garanti süresi bitmiş dedi.Ben telefon daha yeni piyasaya çıktı deyince garantiyi birde bayilerden sorguladı.Ve cihazın alım tarihi 14.01.2010 çıktı.Bana yalnışlıgı düzeltmeye çalışıp tekrar bilgilendirme yapacagını söyledi.Ertesi gün beni aradılar ve sorunun halledildigini söylediler.

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye