İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

i7500 Galaxy sensor problemi

8 replies to this topic

#1 mhakan

• MobilMan
  • 38 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Ocak / 2010 / Pazar - 03:21

ArkadaÅŸlar selamlar,
Benim Galaxy nin sensöründe bi arıza mı oldu yazılımsal bişey mi anlamadım..
Telefonla konuşurken önceden telefonu yüzüme yaklaştırdığımda ekran kitlenirdi. şimdi biriyle konuşurken ekran kitlenmiyor, yanağım tuşlara değiyor galiba karşıya sürekli tuş sesleri gidiyor.. Karşı taraf uyarınca bi bakıyorum sürüyle tuşa basmış.. :)
Özellikle denedim biriyle konuÅŸurken üst taraftaki sensörü tamamen elimle kapatıyorum hala ekran kitlenmiyor..
şimdi biriyle konuşurken tuş kilidine basmak zorunda kalıyorum... Baya can sıkıcı bir durum.. Ne önerirsiniz yada sorun nerededir..
Bu arada hala orjinal romu kullanıyorum hard reset mi atsam versiyon mu güncellesem acaba.. sorun bunla alakalı mı yoksa donanımsal mı... Donanımsal ise yandık... Nasıl anlayabilirim bu sorunun neden olduğunu...
Teşekkürler , saygılar...

#2 jwangel

• Mobildepocu
  • 72 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Ocak / 2010 / Pazar - 14:50

Alıntı

ArkadaÅŸlar selamlar,
Benim Galaxy nin sensöründe bi arıza mı oldu yazılımsal bişey mi anlamadım..
Telefonla konuşurken önceden telefonu yüzüme yaklaştırdığımda ekran kitlenirdi. şimdi biriyle konuşurken ekran kitlenmiyor, yanağım tuşlara değiyor galiba karşıya sürekli tuş sesleri gidiyor.. Karşı taraf uyarınca bi bakıyorum sürüyle tuşa basmış.. :)
Özellikle denedim biriyle konuÅŸurken üst taraftaki sensörü tamamen elimle kapatıyorum hala ekran kitlenmiyor..
şimdi biriyle konuşurken tuş kilidine basmak zorunda kalıyorum... Baya can sıkıcı bir durum.. Ne önerirsiniz yada sorun nerededir..
Bu arada hala orjinal romu kullanıyorum hard reset mi atsam versiyon mu güncellesem acaba.. sorun bunla alakalı mı yoksa donanımsal mı... Donanımsal ise yandık... Nasıl anlayabilirim bu sorunun neden olduğunu...
Teşekkürler , saygılar...

Selam dostum,
bunu bende farkettim aynı şey bendede oluyor.sıfırdan yazılım yükledikten sonra bi süre normal çalışıyor daha sonra kitlenmiyor.zaten yakınlık sensöre stabil çalışmıyor.arama yapıyorsun daha kulağına götürmeden ekran kitleniyor kulağına götürüyorsun ekran açılıyor.buna bi çözüm yok gibi gözüküyor.zaten genel anlamda telefonun tepkileri oldukça yavaş.alışmaktan başka yapacak bişey yok:)

#3 mhakan

• MobilMan
  • 38 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Şubat / 2010 / Salı - 16:01

ben arama yaptıktan sonra tuş kilidine basıyorum başka çare kalmadı...

#4 afayesnova

• Mobildepocu
  • 73 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Nisan / 2010 / Cumartesi - 23:18

Eski konu ama yinede belirteyim, en son 1.6 donut romu olan C6' da ışık sensörü sorunsuz çalışıyor.

#5 TaArRuZdark

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Nisan / 2010 / Çarşamba - 01:08

bendede sorunsuz çalışıyor c6 da ancak dediğinişz gibi telefonu kulağınızdan çektikten 1 saaniye falan sonra ekran tekrar geliyo ama kapatınca anında gidiyor

Uyuz olduğum şey ise telefonla konuştunuz karşı taraf kapattı ama ben karşıtarafın kapattığını anlayamıyorum direk tuşta kilitelniyor telefonon kapandığını anlamak için baya uğraş veriyorum :lol:

#6 olgunozcan

• MobilMan
  • 30 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 24 / Haziran / 2010 / Perşembe - 12:37

arkadaşlar ben 1.6 J6 kurulu ama sensör problemi var. neden kaynaklanıyor olabilir acaba? açıp kapatma ayarı falan var mı ki?

#7 akbudak73

• MobilMan
  • 29 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 19 / Şubat / 2011 / Cumartesi - 18:25

selam
,sensör problemiiçin cihazı telpaya gönderdim
cihaz dün elime ulaştı tuş takımı değişti.sensör değiştirldi yazmışlar
cihazı kontrol ettim aynı problem devam ediyor.
cihaz konuşama esnasında kapanmıyor.
tektat gönderdim bakalım ne olacak

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye