iPhone 3GS Jailbreaklı cihazlara Bilgisayardan Program Oyun Yükleme
Started by siirlerefendisi, 26 / 01 / 10 11:32
11 replies to this topic
Gönderim tarihi: 28 / Mayıs / 2010 / Cuma - 19:17
teşekkürler, 3gs 3.1.3 ile denenmiştir ve uygulamalar yüklenmektedir
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”
Gönderim tarihi: 03 / Aralık / 2010 / Cuma - 16:37
yaaa blackrain bozulunca ne oluyor ultrasn0w hala calısıyo bendee
Gönderim tarihi: 03 / Aralık / 2010 / Cuma - 16:39
bende ultrasnow hala calısıyor ama oyun hala atamıyorum itunnesden
Gönderim tarihi: 04 / Aralık / 2010 / Cumartesi - 08:02
itunestanb oyun atabilmeniz için cihazınızın versiyonuna göre appsync yüklemelisiniz. eğer ios 4 kullanıyorsanız Appsync 4.0 ios 4.1 kullanıyorsanız 4.1 i yüklemelisiniz
Gönderim tarihi: 27 / Kasım / 2011 / Pazar - 14:36
Arkadaslar
Ben internete girmek icin internet explorer kullanmaktayim. Ancak internet explorerda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.
iyi gunler...
Ben internete girmek icin internet explorer kullanmaktayim. Ancak internet explorerda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.
iyi gunler...
Similar Topics
![]() |
iPhone Uygulama EVMD dictionary V 2.4Started by mobildepo, Bugün, 07:56 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Penalty Soccer 2011 V 1.4Started by Sebastian., Bugün, 07:51 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Rugby Nations 2011 V 1.4.0Started by Sebastian., Bugün, 07:46 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by sawdent, Bugün, 07:38 |
|
|
|
![]() |
iPhone Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk Unfold v1.0Started by Sebastian., Bugün, 07:38 |
|
|
4 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 4 ziyaretçi, 0 gizli üye