İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

w series telefon önerileriniz?

• Bu konuya cevap yazamazsınız
8 replies to this topic

#1 booze

• Mobildepocu
  • 217 Mesaj sayısı:
  • Yerankara

Gönderim tarihi: 11 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 16:51

walkman serisi bir telefon almak istiyorum. cebimde hem telefon hem mp3 player taşımak istemiyorum. en iyi ses kalitesine sahip telefon hangisi sizce? öneride bulunacaklara teşekkürler. kamera wifi falan mühim değil, önemli olan ses kalitesi ve seviyesi.

#2 Sebastian.

• Administrators
  • 6.942 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 11 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 20:07

en önemlisi kullanacağın kulaklık yoksa şuanki güncel telefonlar arasında öyle çok ciddi ses kalite farkı olmaz
sen kaliteli mp3 leri kaliteli bir kulaklıkla dinle hangi telefonla dinlediğinin çok büyük önemi yok
hani bunların testleri falan oluyorda öyle çok ciddi farklılıklar yok telefonlar arasında

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Ocak / 2010 / Salı - 08:09

Bu işten en iyi performansı iPhone'dan alırsın niye dersen ipod özelliği var

#4 abkasi

• Mobildepocu
  • 137 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Şubat / 2010 / Cumartesi - 01:11

Kardeş ses olarak düşünüyosan sana şöğle bir şey söyliyeyim şuanda yanımda w890i var satıyorum gerçi ama sesi az çıkıyor w810i var evde yedek olarak bulunduruyorum ondan çıkan ses bambaşka ama şöyle bir soru var sen kulaklıktan mı ses istiyosun yoksa dışarıya mı yüksek ses versin diyosun önemli olan bu kardeş.

#5 booze

• Mobildepocu
  • 217 Mesaj sayısı:
  • Yerankara

Gönderim tarihi: 12 / Mayıs / 2010 / Çarşamba - 10:47

w 705 ile 5800 arasında kaldım..

w705 :wifi de sorun var diyolar
5800  : hergün bi sorun çıkarıyo diyolar :)

#6 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 12 / Mayıs / 2010 / Çarşamba - 12:10

zaten sorunlu cihazlar forumlarda dile getirilir.benim telefonumun şu özelliğini çok iyi kullanabiliyorum diye bahseden pek çıkmaz durduk yere.

elektronik şans işidir.cihazı alırsın kutusunu açarsın.açar açmaz garantiye gönderirsin.ama kimisi alır yıllarca kullanır yere suya düşürmedikten sonra problem çıkmaz.

cihazın özelliklerine bakarak kendi ihtiyacına en uygununu seç gerisini şansa bırak.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#7 booze

• Mobildepocu
  • 217 Mesaj sayısı:
  • Yerankara

Gönderim tarihi: 12 / Mayıs / 2010 / Çarşamba - 14:38

teşekkür ederim ilgine, haklısın, 5800 alıyım en iyisi, en azından nokia. 475 ytl' ye buldum en son, fiyat iyi heralde dimi

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye