İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

HTC HD2 , Mobildepo farkı ile karşınızda

• Bu konuya cevap yazamazsınız
30 replies to this topic

#8 MorpHyuS

Forever and ever...

• Emekli Yönetici
  • 1.964 Mesaj sayısı:
  • YerBodrum / Izmir / Istanbul

Gönderim tarihi: 17 / Ocak / 2010 / Pazar - 19:10

Napalım şimdi senin ellin ufaksa  :)
Bana hiçte zor gelmiyor, yada büyük bile gelmiyor  :lol:

Bilader tek diyebilcem : kıskanma  Oo

Bu arada gecen bendeki HD Filmleri attım cihaza (gerçek 1 tane anca atabildim) ama öyle bir ses - görüntü, tek kelime :  mükemel !! gerçekten  :)
Otobüsde benim yakınımda duran herkes benle o filmi izledi.Bayada kişi soru sordular cihaz hakkında...

Posted Image

#9 chona

• Mobildepocu
  • 45 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 17 / Ocak / 2010 / Pazar - 21:24

ncelikle hayırlı olsun arkadaşım biraz alaya alıcı mesajlar gelmiş ama olur forumlarda. Umarım hayrını görürsün. HTC işini iyi yapan br firma şahsen tasarımlarını ğek beğenmem ama bu model güzel görünüyor. Hem büyük ekran bana göre de avantaj. bendeki i7500 ün ekranı bana yetmiyor artık :lol:
Ama keşke şu Windows Mobile değilde Android olsaydı daha iyi olurmuş. Neyse artık. Bu arada htc sense androidden sonra WM ye de uyarlanmış ne kadar başarılı oldugunu merak ettim açıkcası?

#10 Sebastian.

• Administrators
  • 6.942 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 17 / Ocak / 2010 / Pazar - 22:08

neyini kıskacanacam o netbok görünümlü telefonun be :lol:
zamanla anlıcaksın fiziksel olarak telefonun kullanışsız olduğunu

sadece bu telefon değil bu tarzdaki tüm dokunmatik ekranlı telefonlar kullanışsız

bide ek olarak ellerim hiçde ufak değil basketbol topunu tek elle üstünden tutabiliyorum
daha nası olacak yao ming gibi elmi lazım Oo

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#11 thecem

• MobilMan
  • 27 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Ocak / 2010 / Perşembe - 22:56

alalı 10 gün kadar oldu eski bir dokunmatik kullanıcısı olarak tam performaslı bir cihaz alısmakta zorluk cekmedim. MorpHyuS arkadasımızın vermiş olduğu detaylara katılıyorum ek olarak kendi görüşüm iphone ile kıyaslama yapılırsa iphone media özelliği,htc hd2 bussines özelliği ön planda.cok yeni bir ürün kesfedecek cok özeliği olduğunu umuyorum.

#12 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 28 / Ocak / 2010 / Perşembe - 23:50

Hocam keşfetti bile birkaç şey =)
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#13 alexx20

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Mart / 2010 / Cumartesi - 11:08

cok güzel telefon

#14 SunShinE

• Genel Moderatör
  • 604 Mesaj sayısı:
  • YerOcean...

Gönderim tarihi: 19 / Mayıs / 2010 / Çarşamba - 16:28

detaylar için teşekkür ettim üstat, benimde niyetim var hd2 almaya, yurtdışından almayı düşünüyorum ama daha çok var çıkmaya, kışa kadar almam lazım :D
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye