Yurtdışından sipariş ettiğim HTC HD2, diğer adı ile LEO bilinen cihaz sonunda gelmişti.
Sizlere ne yalan söyleyim, ilk 2 günde kullanmakta zorluk çektim.Çünkü ekran diÄŸer telefonlara göre çok büyük.Ama bir o kadar da keyif veriyor insana
şimdi yaklaşık 15 gün kullandıktan sonra sizlere benim izlemleri aktarabilirim.
Teknik Özelikleri tekrar buraya yazmak yanlış olur, bu nedenle lütfen diÄŸer açılmış baÅŸlığa bakıp ön bilgi edinebilirsiniz : HTC HD2 Haber ve Teknik özelikler
şimdi belkide bu cihazı almak düşünenler için bu başlık onlara yol gösterebilir, belkide kafadaki soru işaretleride silebilir.
Ben kendi deÄŸerlendirmemi + ve - puan olarak yapacam.
HD2 / LEO nun + ları :
+ 4.3 inch ekranla herşeyi çok rahat yapabilirsiniz (Film,Oyun,Resim,Mesaj yazmak vs...)
+ 1Ghz işlemci çok süratli
+ 448Mb lik Ram ile sorunsuz tüm programları çalıştırabiliyorsunuz
+ 5Mp lik kamera oldukça iyi. gündüz veya gece (ışık duruma bağlı) çok güzel resimler çekebiliyorsunuz (çekilmiş örnek resimler altda verecem)
+ htc nin sense 2.5 bu cihazı kullanımında çok büyük kolaylık sağlıyor
+ Mp3 Player olarak (eğer iyi bir kullaklığınız varsa) oldukça güzel bir ses size veriyor.Mp3 dinlemekle büyük keyif alacaksınız.
+ Sensörler sayesinde gerek ışık,gerek ses ayarlarını yapıyor sizin için (güç tasaruf konusunda çok iyi)
+ BT 2.1 ve USB 2.0 desteklemesi ile çok hızlı veri transfer sağlıyor kullanıcısına
+ Boyutuna bakıldığında oldukca ince olduğunu görebilirsiniz
HD2 / LEO nun - leri :
- cihazın arkatarafında bulunan Kamerayı daha iyi yapılabilirdi.Kamera kenarlıkları baya keskin (tam kesmesede yinede olmaması gerekiyor)
- 3g sadece internet kullanım için var.Görüntülü konuşma yapamasınız
- dışa verdiği ses pek iyi değil (gerçek bu sizin kullandığınız zilsese bağlı) ben mesela bir mp3 hopörlerden verdiğim zaman kullağama pek hoş gelmiyor açıkcası.
- cihazın ön tarafında bulunan kullanım tuşları çok küçük ve bana görede gereksiz
şimdi tabiki 15 günlük kullanımda ne kadar çok öğrenebildim tartışabilir, anca ana fonksiyonları ve +/- leri en azından tespit edebildim.
Yakın zamanda bu cihazla ilgili önemli programları, hotfix leri, güncelemeleri de sizlere paylaşacağım.
Cihazdan bir kaç Resim (Htc HD2 ve Asus P535) :