İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

HTC Hero için Android 2.1 bilgisi olan

• Bu konuya cevap yazamazsınız
8 replies to this topic

#1 serrex

• MobilMan
  • 21 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 15:21

:-\ Merhaba Arkadaşlar,

Android 2.0 duyurulduğundan beri yükleyebilmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Takip etmeye çalıştığım kadar takip ediyorum ancak benden daha fazla ilgilenenler var ise bu işin gerçeği nedir, yükleyebilecek miyiz gibi bilgileri edinebilenler var mı acaba? HTC 1.5 ta olduğu gibi 2.0 ı da kendine uyarlayarak mı çıkartacak?
Bunlardan haberdar olanlar var mı acaba???

#2 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 16:48

HTCnin rom geliştiricileri bu sitede bulunuyorlar. Hero için gelişmeleri bu kaynaktan inceleyebilirsiniz.

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Burada da aradığınız 2.0 Eclair versiyonu fakat halen beta aşamasında.

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Rom yüklemeden önce sitedeki rom yüklemeden önce yapılması gerekenleri iyice araştırın, İyi bir ingilizce bilgisi gerekmekte. Yanlış bir adım atacak olursanız cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Kimse sorumluluk kabul etmeyecektir.
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#3 serrex

• MobilMan
  • 21 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Ocak / 2010 / Salı - 10:27

Yanıt için çok teşekkürler.
Açıkcası ingilizcem çok iyi değil. Bunun yanında işlerden dolayı araştırmaya pek fırsatımda olmuyor. HTC kendi sitesinde ROM u yayınlayacak mı yoksa forumlardan mı edineceğiz bilmiyorum. Takip eden arkadaşlar ve kuran olursa burada belirtirlerse memnun olurum.

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 05 / Ocak / 2010 / Salı - 11:12

HTC kendisi yayınlar gerekli linkleri verir biz sadece bunu haber yaparız yani bizi takip edin yeterli gerekli link çıkarsa sitemize haberini ekleriz zaten android türkçe olmadığı için haberini de yabancı sitelerde çıkacaktırs

#5 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 05 / Ocak / 2010 / Salı - 11:54

Bunlar zaten HTCnin official romları değil kullanıcıların geliştirdiği romlardır.
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#6 serrex

• MobilMan
  • 21 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 16:30

Arkadaşlar HTC, Hero için mart ayında adnroid 2.1 offical rom yayınlayacağını duyurdu. Ancak ben başka bir rom buldum.Mart'a kadar onu yüklemeyi düşünüyorum.
Yükleme prosedürünü falan buldum ancak mevcut Rom u nasıl backup alacağım onu bulamadım. Yenisini yükledikten sonra eski offcal rom u bilgisayarar bağlamak suretiyle exe yardımıyla tekrar yüklesem geri gelir mi acaba? Bu konuda bilgisi olan yardım etsin lütfen.

#7 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 16:41

NANDROİD uygulaması ile yedek alabilirsin nandroid tam yedek almaktadır.

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye