:-\ Merhaba Arkadaşlar,
Android 2.0 duyurulduğundan beri yükleyebilmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Takip etmeye çalıştığım kadar takip ediyorum ancak benden daha fazla ilgilenenler var ise bu işin gerçeği nedir, yükleyebilecek miyiz gibi bilgileri edinebilenler var mı acaba? HTC 1.5 ta olduğu gibi 2.0 ı da kendine uyarlayarak mı çıkartacak?
Bunlardan haberdar olanlar var mı acaba???
HTC Hero için Android 2.1 bilgisi olan
Started by serrex, 04 / 01 / 10 15:21
8 replies to this topic
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 15:21
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 16:48
HTCnin rom geliştiricileri bu sitede bulunuyorlar. Hero için gelişmeleri bu kaynaktan inceleyebilirsiniz.
Burada da aradığınız 2.0 Eclair versiyonu fakat halen beta aşamasında.
Rom yüklemeden önce sitedeki rom yüklemeden önce yapılması gerekenleri iyice araştırın, İyi bir ingilizce bilgisi gerekmekte. Yanlış bir adım atacak olursanız cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Kimse sorumluluk kabul etmeyecektir.
Burada da aradığınız 2.0 Eclair versiyonu fakat halen beta aşamasında.
Rom yüklemeden önce sitedeki rom yüklemeden önce yapılması gerekenleri iyice araştırın, İyi bir ingilizce bilgisi gerekmekte. Yanlış bir adım atacak olursanız cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Kimse sorumluluk kabul etmeyecektir.
HTC HD2 Leo 8GB
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Gönderim tarihi: 05 / Ocak / 2010 / Salı - 10:27
Yanıt için çok teşekkürler.
Açıkcası ingilizcem çok iyi değil. Bunun yanında işlerden dolayı araştırmaya pek fırsatımda olmuyor. HTC kendi sitesinde ROM u yayınlayacak mı yoksa forumlardan mı edineceğiz bilmiyorum. Takip eden arkadaşlar ve kuran olursa burada belirtirlerse memnun olurum.
Açıkcası ingilizcem çok iyi değil. Bunun yanında işlerden dolayı araştırmaya pek fırsatımda olmuyor. HTC kendi sitesinde ROM u yayınlayacak mı yoksa forumlardan mı edineceğiz bilmiyorum. Takip eden arkadaşlar ve kuran olursa burada belirtirlerse memnun olurum.
Gönderim tarihi: 05 / Ocak / 2010 / Salı - 11:12
HTC kendisi yayınlar gerekli linkleri verir biz sadece bunu haber yaparız yani bizi takip edin yeterli gerekli link çıkarsa sitemize haberini ekleriz zaten android türkçe olmadığı için haberini de yabancı sitelerde çıkacaktırs
Gönderim tarihi: 05 / Ocak / 2010 / Salı - 11:54
Bunlar zaten HTCnin official romları değil kullanıcıların geliştirdiği romlardır.
HTC HD2 Leo 8GB
Gönderim tarihi: 01 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 16:30
Arkadaşlar HTC, Hero için mart ayında adnroid 2.1 offical rom yayınlayacağını duyurdu. Ancak ben başka bir rom buldum.Mart'a kadar onu yüklemeyi düşünüyorum.
Yükleme prosedürünü falan buldum ancak mevcut Rom u nasıl backup alacağım onu bulamadım. Yenisini yükledikten sonra eski offcal rom u bilgisayarar bağlamak suretiyle exe yardımıyla tekrar yüklesem geri gelir mi acaba? Bu konuda bilgisi olan yardım etsin lütfen.
Yükleme prosedürünü falan buldum ancak mevcut Rom u nasıl backup alacağım onu bulamadım. Yenisini yükledikten sonra eski offcal rom u bilgisayarar bağlamak suretiyle exe yardımıyla tekrar yüklesem geri gelir mi acaba? Bu konuda bilgisi olan yardım etsin lütfen.
Gönderim tarihi: 01 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 16:41
NANDROİD uygulaması ile yedek alabilirsin nandroid tam yedek almaktadır.
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu HAMBO V1.1.1 FULL (In-App billing cracked)Started by Sebastian., Bugün, 10:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Dungeon Raid v1.2.11Started by Sebastian., Bugün, 10:19 |
|
|
|
![]() |
Android Tema LCARS Go Launcher Theme v1.5Started by SunShinE, Bugün, 10:08 |
|
|
|
![]() |
Android Tema Galaxy S3 theme Go Launcher EX v1.1Started by SunShinE, Bugün, 09:58 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Tower for Princess v1.0Started by Sebastian., Bugün, 07:25 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye