İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Türkçe dışında yabancı dil e-kitap isteklerinizi bu başlıktan yapınız

• Bu konuya cevap yazamazsınız
11 replies to this topic

#8 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:55

ne tarz kitapları seviyorsun ona göre araştırayım senin için hiç çevirilmemiş kitabı çok bulurum lakin dediğin gibi sevdiğin tarzları söylersen daha iyi olur

#9 ysmnt_88

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 20:51

Mesajı Görsiirlerefendisi, 13 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:55 tarihinde yazmış:

ne tarz kitapları seviyorsun ona göre araştırayım senin için hiç çevirilmemiş kitabı çok bulurum lakin dediğin gibi sevdiğin tarzları söylersen daha iyi olur

Romantik,Polisiye vs.olabilir. Gençlik konulu romanlarda eğlenceli oluyor :)

#10 ysmnt_88

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:25

Mesajı Görsiirlerefendisi, 13 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:55 tarihinde yazmış:

Sanırım bulamadınız hiçbir şey? :(

#11 dark_angel96

• MobilGirl
  • 118 Mesaj sayısı:
  • YerANKARA

Gönderim tarihi: 20 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:54

Mesajı Görysmnt_88, 20 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:25 tarihinde yazmış:

Sanırım bulamadınız hiçbir şey? :(

sevdiğin yazarların ismini verebilirsen bende çevrilmemiş kitaplarına bakabilirim. sonuçda birçok yazar ve ondan daha çok kitap var.
aşk polisiye tarzı okursan nora robers ve julie garwood un bu dönemdeki kitapları güzel ve linda howard
sadece aşk dersen birçook kitap var
vampir tarzı istersen ohooo internette bulabileceğimiz birçok secenek var.
acayip azar işittim hala internette olduğum için ama yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
4shared a girebiliyosan yazar ismini yazarak deneyebilirsin. daha önce denk gelmişti bana.

Bu mesaj dark_angel96 tarafından düzenlendi: 20 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:56

Aslolan, savruk ruhrala yakışan sahici ölümler bılmakta,
Yoksa kimin kimin tabutunu çakacağı mühim değil.

#12 ysmnt_88

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Haziran / 2011 / Perşembe - 15:38

Mesajı Gördark_angel96, 20 / Haziran / 2011 / Pazartesi - 15:54 tarihinde yazmış:

sevdiğin yazarların ismini verebilirsen bende çevrilmemiş kitaplarına bakabilirim. sonuçda birçok yazar ve ondan daha çok kitap var.
aşk polisiye tarzı okursan nora robers ve julie garwood un bu dönemdeki kitapları güzel ve linda howard
sadece aşk dersen birçook kitap var
vampir tarzı istersen ohooo internette bulabileceğimiz birçok secenek var.
acayip azar işittim hala internette olduğum için ama yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
4shared a girebiliyosan yazar ismini yazarak deneyebilirsin. daha önce denk gelmişti bana.

Daha önce hiç yazara yönelik kitap okumadın ingilizce olarak. Aklıma yatanı okudum. Siz bana öneride bulunun bende ona göre seçeneklerden birkaçını seçeyim.Ama mümkünse vampirli falan olmasın.Herkes onları merak ediyor. Bıktım artık :D

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye