İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Çin Malı 8800 Carbon kullanımı ile ilgili sorular

7 replies to this topic

#1 mertcankarsi

• MobilMan
  • 29 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 25 / Aralık / 2009 / Cuma - 18:17

Selam arkadaÅŸlar.. Bugün Çin malı 8800 Carbon aldım
1) data kablosuyla bilgisayara bağladım bilgisayar bunu tanıdı ama bilgisayarımda erişebileceğim biyer bulamadım ben buna nasıl dosya atacağım?
2) bide bu telefon için yükleyebileceğim uygulama bölümü falan var mı forumda?
3) Telefonun türkçe menüsünü beğenmedim türkçe karakter yerine abuk subuk şeyler var. daha güncel/iyi bir menü atmam mümkün mü?? ingilizce kullanıyorum sorun değil ama türkçesinin de düzgün olmasını isterdim..

şimdiden teşekkürler
-----------------------
HTC Touch P3450
Windows Mobile 6.0 Professional
-----------------------

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 25 / Aralık / 2009 / Cuma - 18:44

öncelikle telefonun hayırlı olsun.güzel telefonlardır.tabi orjinalleri gibi değiller ama orjinallerine oldukça yakındırlar görünüm olarak.

1) data kablosu ile bağladığında sana seçenek sorması gerekli "com bağlantısı", "depolama","veri bağlantısı" vs gibisinden seçeneklerle.oradan depolama yada veri ile ilgili olanını seçersen bilgisayarım üzerinden çıkarılabilir disk olarak görmesi gerekli.

2) o telefonlara herhangi bir yükleme yapamıyorsun.uygulama,oyun yada tema anlamında.

3) Türkçe olayına da bir müdahele de bulunamaz.o şekilde kullanmaya alışman gerekli.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 mertcankarsi

• MobilMan
  • 29 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 26 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 01:17

tamam 2.ve3. sorunlarım önemli değildi..

bilgisayara bağlarken soruyor "YığınDepolama"yı seçiyorum.. bilgisayarımda birşey çıkmıyor..

windows7 kullanıyorum (sürücü yazılımı yükledi diyor o konuda sıkıntı yok)

ama bilgisayarıma biÅŸey gelmiyor iÅŸte  :-\
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------

#4 mertcankarsi

• MobilMan
  • 29 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 26 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 01:22

şunu da ekliyim bluetooth ile dosya yollarkende dosya yazılamadı hatası veriyor. acaba flash belleğinde mi sorun var ??
ama telefondan çektiğim resimleri kaydediyor.
ilginç bi durum
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 26 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 02:24

hafıza kartı takılıyor  mu? takılıyorsa ve yoksa bir tane hafıza kartı alman gerekli.

bir çoğunda hafıza kartı gömülü oluyor.bu durumda da telefoda bir sorun olabilir,kablodan kaynaklanabilir,bilgisayarın yüklediği sürücülerden kaynaklanabilir.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

#6 mertcankarsi

• MobilMan
  • 29 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 26 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 02:54

hafıza kartı takılmıyor. dahili 4gb
windows çin malı telefonlarda direk olarak görünmüyormuş yeni driver indirip yükledim + pc sync manager programını kurdum o program üzerinden yapılıyormuş ama sadece rehber ve mesajlara ulaşabildim. müzik ve resimlerde işlem yaparken hata veriyor. hafızasında bir sorun var bence. çünkü bluetooth ile atarkende hata veriyodu.
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------

#7 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 26 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 11:52

ufak dosya atmayı dene

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye