İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

HTC Diamond 2 için Android 21.12.2009 ilk sürüm

• Bu konuya cevap yazamazsınız
1 reply to this topic

#1 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 22 / Aralık / 2009 / Salı - 01:38

ArkadaÅŸlar, uzun süredir XDA-Developers forumdaki bir grubun çalışması sonucunda Diamond 2 için Android kısmen çalışır olarak portlanabildi. Bugün ilk sürümü denemek için sayfadan indirdim. Sonuç baÅŸarılı. İlk sürüm olduÄŸu için fonksiyonların bir kısmı çalışmıyor tabiki. Ama ilk izlenimim, ilerde androide geçebilirim belki   :) Cidden güzel bir iÅŸletim sistemi. Halen emekleyen bir iÅŸletim sistemi olarak beni bu kadar etkilediyse siz düşünün artık. Üstelik denediÄŸim Androidin 1.6 sistemiydi, 2.0 içinde çalışmalar yapıyorlar.

İndirmek için [sadece diamond 2] :

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Kurulum:

Zipten çıkan klasör içindeki dosyaları olduğu gibi hafıza kartının kök dizinine atın ve haret.exe yi çalıştırın. 2-3 dakikanın ardından sistem açılacak.

ROM kurulumu değildir, program gibi çalışmaktadır, Telefonu kapatıp açtığınızda tekrar windows mobile olarak başlayacaktır.

Buyrun inceleme videosu, HQ olarak izleyebilirsiniz. :(

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Çok detaylı olarak bakamadım 15dk falan kurcaladım. 2. kez videoyu çekmek için açtım zaten, aygıt kaldığı yerden devam ediyor, sıfırlamamış yani. İlk açtığımdan daha hızlı açıldı.

Aksaklık henüz çoktur çünkü daha geçen hafta boot etmeyi baÅŸardılar, hızla çözüme gideceklerdir. 30 sayfadan 70 sayfaya fırlamış bile 2-3 günde konu  :)
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#2 ekirman

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Mayıs / 2010 / Cumartesi - 23:57

eyvallah teşekkürler,kurup deneyelim

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye