İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

HTC Hero Adnroid için Tükçe dili var mı?

• Bu konuya cevap yazamazsınız
3 replies to this topic

#1 serrex

• MobilMan
  • 21 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 11 / Aralık / 2009 / Cuma - 18:19

Merhaba,

Yaklaşık 5 aydır HTC Hero kullanıyorum. Navigasyonu dışında herÅŸeyden memnunum. Android 2.o ile de bu sorunun çözüleceÄŸini zannediyorum. Ancak bu problem çözülürse eÄŸer asıl benim problemim baÅŸlayacak. Çünkü sokak isimilerini ya da gerekli diÄŸer ÅŸeylerde Türkçe karakter kullanamıyorum. HTC HERO için türkçe dil desteÄŸini nereden bulabilrim ve nasıl yükleyebilirim. DoÄŸubankta bunu yapanlar varmış. Bilen arkaÅŸlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Teşekkürler

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 08:05

Ne yazıkki yok çünkü türkçe destekte market yok o yüzden android market türkiye ile anlaşıncaya kadar da olacağını zannetmiyorum çünkü şu an için samsung i7500 kullanıcıları market programı için telefon dilini ingilizce yapıyorlar

#3 yankii07

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:
  • YerAntalya

Gönderim tarihi: 15 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 22:37

Arkadaşım özelden bana ulaş sana bir yol tavsiye edebilirim, umarım yardımcı olurum
Htc Touch Diamond2 16Gb
Wm 6.5.3.10.0 (28014.5.5.0) Eng.

#4 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 16 / Şubat / 2010 / Salı - 09:14

Alıntı

Arkadaşım özelden bana ulaş sana bir yol tavsiye edebilirim, umarım yardımcı olurum

edebiliyorsan et özelden de görelim :)

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye