İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

K700i'de X-Messenger kullanımı

10 replies to this topic

#1 hitman0907

• MobilMan
  • 26 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Nisan / 2005 / Cuma - 23:15

En başta söyliim gprs ayarları doğru.. [!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'tongue.gif\' /][!--endemo--] çünkü daha önce emsn lite programını çalıştırdım ve kullandım aynı ayarlarla..fakat x-messenger'da kullanıcı adı ve şifre (bunlar da kesin doğru) girdikten sonra bir kutu çıkıyor...tam sona doğru dolarken altta "Network or username/password error." diyor..

Bunun sebebi nedir?o kadar ayarları da değiştirdim belki yanlıştır diye olmadı bir türlü..

#2 Guest_makrow_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 01 / Nisan / 2005 / Cuma - 23:42

x-messenger msn programının adımı hem de java...bana gonderır mısın??

#3 hitman0907

• MobilMan
  • 26 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 09:35

Gönderirim tabii ki..ama ÅŸu an benim bilg.da deÄŸil..baÅŸka bir yerde..eski forumda linki vardı ama uçtu gitti...Bi yere upload ederim yarın öbür gün..o zaman herkes çeker..Çünkü eski linki hatırlamıyorum..

Bu programı bize sağladığı için Ulkerlee arkadaşımıza (sanırım o vermişti linki) teşekkür ederiz...

#4 DoKuZuNCuKaPI

• Mobildepocu
  • 181 Mesaj sayısı:
  • YerÞehr-i Ýstanbul

Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 18:42

Aman canım rica ederim hitman kardeş keşke ayarlarıda çözebilseydim bende direk çalışırken başkalarında çalışmıyor:)
NOW![font=][size=]

#5 Guest_makrow_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 18:53

saolasınız ben buldum....upload ederım....

#6 DoKuZuNCuKaPI

• Mobildepocu
  • 181 Mesaj sayısı:
  • YerÞehr-i Ýstanbul

Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 19:21

[a href=\'http://sr1.mytempdir.com/4685\' target=\'_blank\']X-Messenger[/a] Ahanda burada [!--emo&:)--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'smile.gif\' /][!--endemo--]
Kendi alanıma upload ediyorum ama bir türlü direk download edilmiyor mecbur başka yere yükledim.
NOW![font=][size=]

#7 Guest_eamy_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 19:24

Peki sizlere birÅŸey sormak isterim.
Bu program sadece s.e. modeler için mi yoksa diğer java destekli telefonlarda çalışırmı?

Edit: Çok özür dilerim , kafam karıştı ve yanlış yere yazmışım!

Asıl başlık buydu : EMsn Lite Java, JAVA Msn Messenger...

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye