İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android İşletim Sistemli Cihazlarınıza Tema Kurulumu

13 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Kasım / 2009 / Çarşamba - 09:12

Android İşletim Sistemli Cihazlarınıza Tema Kurulumu

Android işletim sistemli cihazınız var ve artık mevcut temadan sıkılmaya başladınız. Bu anlatacağımız yöntemle telefonunuza istediğiniz temayı kurabilirsiniz. Yalnız telefonunuzda Android Markete erişiminiz olması gereklidir. Eğer erişiminiz yoksa firmware güncellemesi yapmanız gerekiyor. Firmware güncellemesi nasıl yapılır öğrenmek için TIKLAYIN

Bu aşamayı geçtiğinizi varsayaraktan kuruluma geçiyoruz.

Öncelikle Android markete giriyoruz ve telefonunuza:

1- OpenHome ve Appmanager uygulamasını yüklüyoruz. Bu uygulamarı Market search seçeneğini kullanarak daha çabuk bulabilirsiniz.

2 - Buraya tıklayarak APPManager Pro uygulamasını bilgisayara indiriyoruz. Bu program marketten indirdiğinizden daha gelişmiş olduğu için tavsiye ediyorum. İsterseniz bir önceki Appmanager ile de yapabilirsiniz.

3 - Bilgisayarınıza indirdiğiniz AppManager Proyu Telefonunuzun hafıza kartına atınız.

4 - Yukarıdaki AppManager Pro uygulamasını ve diğer tüm temaları telefonunuza kurabilmeniz için

* Telefon Menüsünden SETTINGS -> APPLICATIONS -> UNKNOWN SOURCES seçeneÄŸini iÅŸaretleyin. aÅŸağıdaki resimde görüldüğü gibi

Gönderilen Resim

Bunun amacı telefonunuza Market dışından bir uygulama yükleyebilirsiniz demektir. Bunu işaretlemezseniz yapamazsınız.

5 - Bu işlemden sonra sitemizden indireceğiniz temaları hafıza kartına atıyorsunuz ve App Manager uygulamasını çalıştırarak onunla attığınız temaları hafıza kartından kuruyorsunuz.

#2 bar0n

• MobilMan
  • 34 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul / Z.BURNU

Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 17:13

kuruyoruzda sonra telefonda o temayı nasıl aktıf edıyoruz?

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 15 / Aralık / 2009 / Salı - 08:25

Openhome ahome yada dxtop gibi uygulamalardan biriyle aktif oluyor

#4 bar0n

• MobilMan
  • 34 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul / Z.BURNU

Gönderim tarihi: 15 / Aralık / 2009 / Salı - 10:15

heh sımdı oldu reıs sagolasın

#5 sagokes

• Yasaklı
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 20:43

her şeyi yaptım telefona AppManager Pro ve OpenHome yükledim.şimdi ne yapmam gerekiyor bi yardım ederseniz çok sevinirim lütfen .

#6 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 21 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 20:47

4. adımdan itibaren kalan kısmını yapman gerekli

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#7 sagokes

• Yasaklı
  • 15 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 22:21

tamam 4. adımıda yaptım. Bişey sorabilirmiyim bu temalar general mobile gstl1 de çalışır mı ?

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye