İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android Os için Tema Yükleme

18 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 10:47

Android Os için Tema Yükleme

Android işletim sistemli bir cihazınız varsa bunun için bir tema yükleme istiyorsanız aşağıdaki işlemleri yapmalısınız.

1 - Öncelikle internetten bulup indirdiÄŸiniz tema dosyasının ismini Update.zip olarak deÄŸiÅŸtirin

2 - ismini Update.zip yaptığınız tema dosyasını Hafıza kartının  ana dizinine atınız herhangi bir klasör içinde olmasın

3 - Telefonunuzu Yeşil arama tuşu + Menu + Kırmızı kapatma tuşu bu üçüne basılı tutaraktan başlatın.

4 - Telefon recovery mode yazıncaya kadar tuşlardan elinizi çekmeyin. recovery mode ekrana geldiğinde "alt + s" seçeneğini seçin.

5 - Telefon kuruluma başlayacaktır. Kurulum bittikten sonra eğer telefon reset atmazsa kendiniz telefonunuza yeniden reset atmayı unutmayın.

5 - Yeni temanız hayırlı olsun.....

Not:
Bu işlem HTC G1 cihazlarında denenmiştir. Android işletim sistemli cihazların çalışma şekli aynı olduğu için diğer android cihazlarda da aynı şekilde yapılmaktadır. Tek dikkat etmeniz gerek indirdiğiniz temanın telefonunuzla uyumlu olup olmadığıdır.

#2 gutstrel

• MobilMan
  • 17 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 12:15

bu dediğiniz uygulama i7500 galaxy için geçerlimidir? recovery moda ses kısma arama ve aramayı sonlardırma tuşu ile oluyor, acaba hangi yolla bu temaları galaxye yükleyebiliriz, yada yüklenebilir mi?

#3 soletr

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 12:27

denedim ama olmuyo samsung galaxy e birtürlü o dediginiz menü gelmiyo recovery mode yazıyo ama bir süre sonra telefon acılıyo yardımcı olurmusunuz

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 12:55

http://www.mobildepo...i-t45603.0.html

Yukarıdaki başlıktaki boot yöntemini denedin mi

#5 soletr

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 13:05

denedim recovery mode yazanı hepsini denedim recovery mode  -  Recovery mode - ses kısma tuÅŸu + arama tuÅŸu + açma/kapama tuÅŸu(hold home + back to exit) (Bu yöntemi yeni versiyon yüklerken kullanmaktayız) bunu denedigimde ekranda uyarı resmi ve telefon resmi cıkıyo baska bisey oldugu yok nedeni ne aceba

#6 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 13:31

acaba telefonunda türkçe mi ingilizce mi versiyon yüklü

#7 gutstrel

• MobilMan
  • 17 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Kasım / 2009 / Cumartesi - 14:01

bende ing ıı8 versiyonu ing. yüklü, aynen deniyorum olmuyor,

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor