İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

diamond 2 vodafone hat ile çalışmıyor

8 replies to this topic

#1 nogay77s

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 21:50

Arkadaşlar ben romanyada geçen ay (Htc touch diamond 2)modelini satın aldım.Romanyada telefonu kullanmadan türkiyeye geldim.Burada telefonun vodafone sim kart ile çalışmadığını gördüm.Romanyada kullandığım vodafon sim kartı taktığımdada aynı problemle karşılaştım.Başka vodafon sim kartlarlada denedim sonuç aynı.şuan telefonumda turkcell sim kart takılı ve telefon soronsuz çalışıyor.Bakın problemim şu Vodafon sim kart takılıyken telefon açılıyor fakat 5 ile 10 dk arasında kendiliğinden kapanıyor.Sim kartı değiştir dediler değiştirdim fakat aynı sorun tekrar oldu.Telefonu tekrar açmak istediğimde power düğmesine basıyorum fakat açılmıyor.Bataryayı çıkarıp taktığımda power a basınca açılıyor. Ben bir ay sonra tekrar romanyaya dönücem ve orada telefonu kullanamamak gibi bir durum olacak..Aldığım yerde telefonun tüm operatörlerle çalıştığı söylendi.Neden böyle olduğuna anlam veremiyorum vodafon müşteri hizmetlerini aradım onlarda anlayamadılar.Lütfen bana açil yardım edin.

Saygılar
Teşekkürler

edit:konu başlığı düzeltildi.başlıklarda içeriği anlatacak kelimeler kullanınız.

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 22:01

turkcell ve avea ile çalışıyorsa hattından kaynaklanan bir sorun.

sim kartı taktığında telefonun çalışmaması ilginç.bu da ya kartı takış şekli ile yada sim kartın türünden kaynaklanıyor olabilir.sim plus,64kb kartlar gibi özelliklerinden dolayı olabilir.ancak ben sanmıyorum.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 Sebastian.

• Administrators
  • 6.940 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 22:10

vodafone müşteri hizmetlerinden ziyade bir vodafone shop a git göster
bak telefonum bunu takınca böyle oluyor
bunu takınca böyle oluyor diye

telefonda gprs ayarlarını bile nasıl yapacağını güçlükle anlatıyorlar

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#4 nogay77s

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 22:11

birkaçtane vodafon sim kartla denedim eski ve yeni sim kartlar ama sonuç hepsinde aynı açılıp 5-10 dk içinde kapanıyor..

#5 nogay77s

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 22:13

Vodafon iletişim merkezinede gittim fakat onlarda hiçbirşey anlayamadıklarını söylediler..Hatta sim kartımı değiştirdim onunlada denedim durum aynı..

#6 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 22:25

Sim kartın yeni tipse uymuyor olabilir, Turkcellde yanlış hatırlamıyorsam iphone için de 64kb lık kartların da çalışmayacağını söylemişlerdi. Eski tip simkart ile dene istersen varsa tanıdıklarında eski tip simkart deneyebilirsin tabi vodafone un eski tip sim kartı varmı bilmiyorum.

Hatta Türkiyede resmi kanaldan sadece vodafone satıyor Touch diamond2 yi. Bende yurtdışından gelmiş cihaz kullanıyorum fakat turkcell, herhangi bir sorun yok.
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#7 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 22:28

Alıntı

birkaçtane vodafon sim kartla denedim eski ve yeni sim kartlar ama sonuç hepsinde aynı açılıp 5-10 dk içinde kapanıyor..

3g açıksa kapatarak dene.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye