İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android OS Dosya Paylaşımı ve Teknik Destek Köşesi

24 replies to this topic

#22 kemalsana

• Mobildepocu
  • 148 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 24 / Haziran / 2010 / Perşembe - 08:01

Alıntı

sayın yönetici savgent çok acil bir sorum olacak samsung i 7500 kullanıyorum  daha yeni hafıza kartına uygulama atıyorum fakat telefonu usb den çıkartıp kurmak için ,bir türlü hafıza kartını bulamıyorum.
kısacası galeride resim vs herşey var fakat  sadece galeride ben neyi yanlış yapıyorum sadece hafıza kartını nasıl görebilirim şimdiden teşekkürler.

pardon dünde yazdım buna benzer msj
diğer işlemler tamam am şu hafıza kartınıda bulursam emelime ulaşıcam çünkü bu sorunu forumda bulamadım

http://www.mobildepo...58199#msg258199  buradan linkteki programı wifi yada benzeri yolla telefonuna indirip kurarsan işini görür

#23 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 24 / Haziran / 2010 / Perşembe - 08:37

Alıntı

sayın yönetici savgent çok acil bir sorum olacak samsung i 7500 kullanıyorum  daha yeni hafıza kartına uygulama atıyorum fakat telefonu usb den çıkartıp kurmak için ,bir türlü hafıza kartını bulamıyorum.
kısacası galeride resim vs herşey var fakat  sadece galeride ben neyi yanlış yapıyorum sadece hafıza kartını nasıl görebilirim şimdiden teşekkürler.

pardon dünde yazdım buna benzer msj
diğer işlemler tamam am şu hafıza kartınıda bulursam emelime ulaşıcam çünkü bu sorunu forumda bulamadım

forumda arama kısmı var üstteki menülerde.oraya girip arama kutucuğuna android hafıza kartına uygulama kurma şeklinde yazıp aratırsan 2. sıradaki konuyu görebilirsin açıkça.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#24 fofer

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 29 / Ağustos / 2010 / Pazar - 13:08

Arkadaşlar merhabalar.
Eclipse kurdum fakat site ekleme bölümüne "https://dl-ssl.google.com/android/eclipse/"
yazdığımda resimdeki hata oluşuyor

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

sayfaya ulaşılamıyor, farklı bir adres var mı acaba?

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

#25 cemilsev

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Kasım / 2010 / Cumartesi - 21:49

Arkadaşlar  Benim samsung i9000 imde sarj 10 saat gidiyor kullanmadıgım takdirde telefonu bunun sebebi nedir Orta tusa basılı tuttugumda Acık olan uygulamları  bi türlü KApatamadım BUnu NAsıl kapatıcagıı söylermisiniz Yardımcı Olurmusunuz

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye