Hergün hızla artan Android kullanıcılarına daha iyi destek vermek amacıyla Android OS Dosya paylaÅŸımı ile teknik destek kısmını ayırmıÅŸ bulunuyoruz. Hem ilerde oluÅŸacak karmaÅŸaları kaldırmak hemde daha sade ve anlaÅŸılır bir hizmet vermek için ÅŸimdiden dosya paylaÅŸımı ile teknik destek kısmını ayırdık
Bundan sonra telefonunuzla ilgili teknik destek sorularınızı yada hazırladığınız bilgileri bu kategoriden paylaÅŸabilirsiniz.
Dosyalara ulaÅŸmak için aÅŸağıdaki linke tıklayın
Uygulamalar için:
http://www.mobildepo...amalari-b457.0/
Oyunlar için:
http://www.mobildepo...yunlari-b513.0/
Temalar ve Duvar Kağıtları için:
http://www.mobildepo...emalari-b523.0/
Forumumuzu daha iyi öğrenmek için dosyalar:
Mobil Merkezi ---- Download Bölümü kategorisi altında yer almaktadır. Kendiniz yerini bulup öğrenirseniz daha iyi olur.
Android OS Dosya Paylaşımı ve Teknik Destek Köşesi
Started by siirlerefendisi, 02 / 11 / 09 17:00
24 replies to this topic
Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 17:00
Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 01:54
Çok iyi düşünmüşsünüz. Konu ismindeki dosya paylaşımı yazmasa daha iyi olmazmıydı. Neyse ilk soruyu ben sorayım bu bölüme.
I7500 lerde yüklü gelen sistem galiba Android 1.5 Cupchake di yabancı sitelerde 1.6 Donut 'ın çıktığı söyleniyor bunu nasıl yükleyebiliriz. Firmware gibi onun da mı bir update dosyası var benzer bir durum burada G1 için anlatılmış ama I7500 de bu nasıl olur?
I7500 lerde yüklü gelen sistem galiba Android 1.5 Cupchake di yabancı sitelerde 1.6 Donut 'ın çıktığı söyleniyor bunu nasıl yükleyebiliriz. Firmware gibi onun da mı bir update dosyası var benzer bir durum burada G1 için anlatılmış ama I7500 de bu nasıl olur?
Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2009 / Pazar - 02:07
soru ve sorunlar bu konudan değil yukarıdaki ilgili bölüme yeni konu açarak yapılacaktır.
bahsedilen konu ile ilgili kaynaklar G1 için geçerli olan yöntemin i7500 içinde geçerli olduğunu söylüyorlar.gerek yabancı kaynaklar gerekse Türkçe kaynalar.ancak bizim deneme imkanımız olmadığı ve bu cihazların çalışma prensiplerini çok detaylı olarak bilmediğimiz için şimdilik genel bi başlık ile bu yüklemeyi anlatmadık.ilerleyen günlerde belki durum daha da netleşir.
soru ve sorunlarınızı varolan ilgili başlıklara yazarak yada ilgili konu yoksa yeni konu açarak paylaşabilirsiniz.bu konu sadece yeni açılan bölüm ile ilgili bilgi içermektedir.
bahsedilen konu ile ilgili kaynaklar G1 için geçerli olan yöntemin i7500 içinde geçerli olduğunu söylüyorlar.gerek yabancı kaynaklar gerekse Türkçe kaynalar.ancak bizim deneme imkanımız olmadığı ve bu cihazların çalışma prensiplerini çok detaylı olarak bilmediğimiz için şimdilik genel bi başlık ile bu yüklemeyi anlatmadık.ilerleyen günlerde belki durum daha da netleşir.
soru ve sorunlarınızı varolan ilgili başlıklara yazarak yada ilgili konu yoksa yeni konu açarak paylaşabilirsiniz.bu konu sadece yeni açılan bölüm ile ilgili bilgi içermektedir.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 15:06
merhaba arkadaşlar bende htc magic kullanıcıdıyım biraz acemeyim bir türlü flash yüklemesi yapamadım yani youtube da video izleyemiyorum birde flash siteleri göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 15:10
arkadaşım burası bilgilendirme mesajıdır sorununuzu ayrı başlık açarak belirtin ve sorunun cevabı forumumuzda mevcuttur bu cihazların flash desteği yoktur şu an içinde bir flash player daha çıkmadı birtek htc hero da vardır
Gönderim tarihi: 16 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 17:39
Teşekkürler.
Gönderim tarihi: 24 / Aralık / 2009 / Perşembe - 09:26
arkadaşlar bende gm dstl 1 var.iquran ı yükledim.ancak tam ekran olmuyor.ekranın sağ kısmını tam göremiyorum.ve telefonu yatay çevirince ekran dönmüyor.(diğer programlarda dönüyor)
yardımcı olursanız sevinirim.
yardımcı olursanız sevinirim.
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu Tower for Princess v1.0Started by Sebastian., Bugün, 07:25 |
|
|
|
![]() |
Android Tema S3 Water Dandelion LWP v1.2Started by SunShinE, Bugün, 06:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Root MASS EFFECT INFILTRATOR v1.0.30 fullStarted by Sebastian., Bugün, 05:41 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu [FREE GAME] Hangman multilangStarted by Sebastian., Bugün, 03:45 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Endless War. v1.0 (Fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:57 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye