İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Androis OS İşletim Sistemli Telefonlara Uygulama ve Oyun Yukleme

43 replies to this topic

#1 ozkansoft

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Ekim / 2009 / Cumartesi - 23:29

USB kablo yardimiyla uygulama nasil yukleniyor. Yardimci olur musunuz?  ;)

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.695 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 11:23

NOT: Öncelikle telefonunuza bir uygulama yükledikten sonra Home tuÅŸuna bastığınız zaman yüklediÄŸiniz programların bir listesi çıkmaktadır bu listeden yüklediÄŸiniz programı DEFAULT YAPMAYIN. Bu sorun yaratmaktadır. (kemalsana adlı üyemize tÅŸk ederiz)

Öncelikle Android Markete girip appinstaller uygulamasını telefonunuza kuruyorsunuz. Bu uygulama *.apk dosyalarınızı telefona kurmaya yarar

Bu işlem bittikten sonra USB yada Bluetooth üzerinden hafıza kartınıza sitemizde bulunan APPManager uygulaması var (appinstallerden biraz daha gelişmiştir) onu indirin ve hafıza kartına gönderin.

* Telefonunuzun  Settings - Application settings - kısmına girerek  Unknown Source seçeneÄŸi iÅŸaretli olsun (AÅŸağıdaki Gibi) (Bu seçeneÄŸin anlamı Android market dışında telefonunuza uygulama kurma iznidir yani sitemizden indirdiÄŸiniz uygulamaları bu seçeneÄŸi iÅŸaretleyerek kurabilirsiniz)

Gönderilen Resim

* Telefonunuzun  Settings - Application settings - Development kısmına girerek  USB debugging   seçeneÄŸi iÅŸaretli olsun (AÅŸağıdaki Gibi)

Gönderilen Resim

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra İlk başta kurduğunuz appinstaller ile hafıza kartındaki AppManager uygulamasını telefonunuza kurun ve ardından yeni kurduğunuz AppManager uygulaması ile yine aynı şekilde diğer uygulamaları telefonunuza kurun. Appinstaller biraz basit versiyon olduğu için her uygulamayı telefonunuza kuramayabilirsiniz. AppManager daha gelişmiş olup her çeşit uygulama oyunu telefona kurabilir yönetebilir kaldırabilirsiniz.

#3 sadeness

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 21:43

hocam lütfen yardım et  android markete telefondan girdim ama ne appinstaller ı bulabiliyorum nede bi yerlerde download felan var anlamadım gitti nasıl kurucaz bunu

#4 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 22:07

Gönderilen Resim

burdan search kısmına girip arama yaptırdın mı?

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#5 sadeness

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 22:22

hocam sen bu menüye nerden giriyosun bak ben ÅŸu ÅŸekilde yapıyorum wi-fi  yi açıp tarayıcıdan android markete giriyorum ve hiç bir ey yok bu senin resmini koyduÄŸun menüye nasıl giriyoruz

#6 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 22:28

benim cihazım android işletim sistemli değil.bu resim google dan bulduğum bişey ve android market oluyor.tabi beta sürümünün.bildiğim kadarı ile Türkçe firmware ile markete giremiyorsun.bu ayarlamayı yaptın mı?

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#7 sadeness

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 22:32

ben cihazı yeni aldım orjinalde türkçeydi bide ona ingilizcemi yüklicez

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye