Android iÅŸletim sistemli telefonlarda reset atmak yada fastboot iÅŸlemleri:
- Fastboot mode: - arama tuşu + açma/kapama tuşu
- Hard Reset - ses kısma tuÅŸu + arama tuÅŸu + açma/kapama tuÅŸu(hold home + back to exit) (Bu yöntemi yeni versiyon yüklerken kullanmaktayız)
- Download mode - ses kısma tuÅŸu + ok + açma/kapama tuÅŸu
- Recovery Modu için : Ses azaltma tuÅŸu + arama tuÅŸu ve açma kapama tuÅŸuna basarak telefonun açılmasını bekleyin.
İleriki zamanlarda bu tuÅŸlarla neler yapılacağını yazacağız. o zaman bu iÅŸlemler nasıl yapılıyor demeyin diye ÅŸimdiden bu baÅŸlığı açıp sabitliyorum
Android Os için Boot ve Format yöntemleri
Started by siirlerefendisi, 27 / 10 / 09 11:58
13 replies to this topic
Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2009 / Salı - 11:58
Gönderim tarihi: 06 / Aralık / 2009 / Pazar - 00:26
arkadaslar recovery degil formattır. diğerlerine benzemekte olup ama kesinlikle farklıdır ıyı okuyun
arkadaslar telefonunuz acılmaz ıse su sekilde tam format atabilirsiniz.
ses kısma dugmesi + arama dugmesi + açma kapama dügmesine verdiğim sırayla basıyorsunuz(bes saniye).
telefonunuz bı kac işlem yaptıktan sonra varnıng dıkkat uyarısı verecek.
uyarı ekranda gözuktugu zaman menu dugmesine basıyorsunuz( ekranın altındakı soldakı dugme) ve telefonunuzun acılmasını bekliyorsunuz . umarım faydası olur.
arkadaslar telefonunuz acılmaz ıse su sekilde tam format atabilirsiniz.
ses kısma dugmesi + arama dugmesi + açma kapama dügmesine verdiğim sırayla basıyorsunuz(bes saniye).
telefonunuz bı kac işlem yaptıktan sonra varnıng dıkkat uyarısı verecek.
uyarı ekranda gözuktugu zaman menu dugmesine basıyorsunuz( ekranın altındakı soldakı dugme) ve telefonunuzun acılmasını bekliyorsunuz . umarım faydası olur.
Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 05:34
Arkadaslar bi yanlisiniz var.
<<<<Download mode - ses kısma tuşu + ok + açma/kapama tuşu
<<<<Recovery Modu için : Ses azaltma tuşu + ok tuşu ve açma kapama tuşuna basarak telefonun açılmasını bekleyin.
Bunlarin ikiside ayni, ses kısma tuşu/Ses azaltma tuşu
ses kısma tuşu + ok + açma/kapama tuşu Download mode icin, ve bunun aynisini Recovery modu icin de yazmissiniz. Recovery Modun kombinasyonu budur : Ses Kisma & Arama Tusu & Acma/Kapama Tusu.
Büyük yaziyim, herkes görsün
<<<<Download mode - ses kısma tuşu + ok + açma/kapama tuşu
<<<<Recovery Modu için : Ses azaltma tuşu + ok tuşu ve açma kapama tuşuna basarak telefonun açılmasını bekleyin.
Bunlarin ikiside ayni, ses kısma tuşu/Ses azaltma tuşu
Büyük yaziyim, herkes görsün
Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 09:28
Bunlara recovery moddan çıkıÅŸ için "geri+home" tuÅŸu
linux modda bootlu başlamak için "sol tarafa cursor tuşu+açma kapama" tuşu eklenebilir.
linux modda bootlu başlamak için "sol tarafa cursor tuşu+açma kapama" tuşu eklenebilir.
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 09:40
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz arkadaşlar sizlerin tecrübesiyle ekliyorum elimde cihaz olmadığı için böyle zor durumda kalabiliyoruz
Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 16:54
recovery mode yaptım telefon resetlendı sagolun yanı
Gönderim tarihi: 14 / Aralık / 2009 / Pazartesi - 23:02
Alıntı
recovery mode yaptım telefon resetlendı sagolun yanı 
bunu mu istiyodun yoksa istemeden mi oldu ?
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu [FREE GAME] Hangman multilangStarted by Sebastian., Bugün, 03:45 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Endless War. v1.0 (Fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Xelorians. v1.0.1 (fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:55 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama twicca v0.A.0Started by mobildepo, Dün, 14:57 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Springpad v3.0.8Started by mobildepo, Dün, 14:41 |
|
|