Android OS için PDAnet Internet Bağlantı Programı
Started by siirlerefendisi, 24 / 10 / 09 08:38
16 replies to this topic
Gönderim tarihi: 15 / Aralık / 2009 / Salı - 16:12
arkadaşlar bu programı kullanabilen bir arkadaş açıklama yaparsa sevinirim. telefon üzerinden bilgisayarımı internete bağlıyoruz yoksa bilgisayar üzerinden telefonumu internete bağlıyoruz.
not:ben programı bilgisayara yükledim fakat usb driver sorunu var diyor. netice de çalıştıramadım programı
not:ben programı bilgisayara yükledim fakat usb driver sorunu var diyor. netice de çalıştıramadım programı
Gönderim tarihi: 17 / Aralık / 2009 / Perşembe - 21:03
telefondaki 3g bağlantıyı bilgisayardaki internet explorer dan kullanıyoruz, yani bilgisayardaki neti telfonda değil telefondaki neti bilgisayrda kullanıyoruz....
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Gönderim tarihi: 17 / Aralık / 2009 / Perşembe - 21:20
bakın sitesinde ne yazıyor
PdaNet does NOT require root access or hacking your phone's firmware in order to work. It is just a regular Android application that works on all Android phones as-is. Tethering is fast, secure and USB mode will also charge your phone at the same time. Your phone can either connect to 3G data, WiFi, or even through VPN and PdaNet will share the connection with your computer.
yani;
PDA net kurulması için tam yetkili yani root olmanız gerekmez. Tüm android telefonlarda çalışmak üzere geliştirilmiştir. Bağlantı paylaşımı gayet hızlı ve güvenlidir ayrıca usb telefonunuzu da aynı anda şarj olmuş olur. Telfonunuzdaki 3g, wifi veya VPN nokatalarını bilgisayarınız ile paylaşabilirsiniz....
Saygılar
PdaNet does NOT require root access or hacking your phone's firmware in order to work. It is just a regular Android application that works on all Android phones as-is. Tethering is fast, secure and USB mode will also charge your phone at the same time. Your phone can either connect to 3G data, WiFi, or even through VPN and PdaNet will share the connection with your computer.
yani;
PDA net kurulması için tam yetkili yani root olmanız gerekmez. Tüm android telefonlarda çalışmak üzere geliştirilmiştir. Bağlantı paylaşımı gayet hızlı ve güvenlidir ayrıca usb telefonunuzu da aynı anda şarj olmuş olur. Telfonunuzdaki 3g, wifi veya VPN nokatalarını bilgisayarınız ile paylaşabilirsiniz....
Saygılar
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Gönderim tarihi: 17 / Aralık / 2009 / Perşembe - 22:50
arkadaşlar win7 driverını verebilirmisiniz. Telefonu tanıtmak gerekiyor önce Pc ye fakat tanımıyor win7 internetten de otomatik yükleyemiyor driver ı
Gönderim tarihi: 17 / Aralık / 2009 / Perşembe - 23:54
Resimlerle ayrıntılı kurulum için aşağıdaki adrese bakabilirsiniz.....
Saygılar
EDİT: REKLAM AMAÇLI LİNK VERİLEMEZ
Saygılar
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Gönderim tarihi: 17 / Aralık / 2009 / Perşembe - 23:59
Alıntı
arkadaşlar win7 driverını verebilirmisiniz. Telefonu tanıtmak gerekiyor önce Pc ye fakat tanımıyor win7 internetten de otomatik yükleyemiyor driver ı
neyin win7 driverlarını istiyorsun? abd ve android 1.0 için se aşağıdaki adreste mevcut...
Linkler :
ÅŸifre: mobildepo.com
saygılar
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Gönderim tarihi: 19 / Aralık / 2009 / Cumartesi - 00:58
Arkadaşlar resimlerle ayrıntılı kurulumu aşağıdaki adreste bulabilirsiniz...
http://www.mobildepo...k-t46433.0.html
http://www.mobildepo...k-t46433.0.html
İphone 4, ipad2 ios 5.01
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu [FREE GAME] Hangman multilangStarted by Sebastian., Bugün, 03:45 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Endless War. v1.0 (Fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Xelorians. v1.0.1 (fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:55 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama twicca v0.A.0Started by mobildepo, Dün, 14:57 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Springpad v3.0.8Started by mobildepo, Dün, 14:41 |
|
|