Oncelikle merhaba arklar ...
Arklar ben bb yenı aldım . Konular ıcınde bırcok oyun program vs vermıssınız . Ben birtanesini yukledım ama nasıl kurulucagını bılmıyorum . Telefonu pcye bagladım . Sarkıları ole atıyordum oyunuda deneyim dedim . Aynı mantıkla sarkıların oldugu yere (zaten 1 tane yer var)oyunu attım fakat telefonda attıgım oyunu goremedım . Attığım oyun nereye gitti ?? Veya başka yoldanmı kurmam gerekiyor . Yardımınız icin sımdıden tessekurler ...
Yardım ! Blackberry Storm Oyun , Program vs.
Started by spixen, 20 / 10 / 09 19:07
4 replies to this topic
Gönderim tarihi: 20 / Ekim / 2009 / Salı - 19:07
Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2009 / Çarşamba - 08:32
Telefonunuza oyun yada uygulamaları desktop manager diye programı var onunla gönderip kuracaksın
Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2009 / Çarşamba - 15:18
Cevabın ıcın tessekurler denedikten sonra haber vericem 
lackBerry USB and Modem Drivers_ENG
kurdum ama sımdı ne yapıcagımı bılemedim ?? yardım edebilirmisin ??
lackBerry USB and Modem Drivers_ENG
kurdum ama sımdı ne yapıcagımı bılemedim ?? yardım edebilirmisin ??
Gönderim tarihi: 20 / Ekim / 2010 / Çarşamba - 19:11
Alıntı
Oncelikle merhaba arklar ...
Arklar ben bb yenı aldım . Konular ıcınde bırcok oyun program vs vermıssınız . Ben birtanesini yukledım ama nasıl kurulucagını bılmıyorum . Telefonu pcye bagladım . Sarkıları ole atıyordum oyunuda deneyim dedim . Aynı mantıkla sarkıların oldugu yere (zaten 1 tane yer var)oyunu attım fakat telefonda attıgım oyunu goremedım . Attığım oyun nereye gitti ?? Veya başka yoldanmı kurmam gerekiyor . Yardımınız icin sımdıden tessekurler ...
Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2010 / Perşembe - 07:46
Arkadaşlar bunun için blackberry'nin nokia pc suit tarzı programı var desktop manager diye bu program kutu içerisinde gelen cd ile geliyor. o programı bilgisayara kuracaksınız ve onunla telefonunuza yükleyeceksiniz. Eğer telefonu kutusuz cd siz aldıysanız adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.
Similar Topics
![]() |
Katlmsz Hazrlama-Program Trke V.1 2012Started by merli, Dün, 11:21 |
|
|
|
![]() |
İlk Yardım Görsel Eğitim SetiStarted by camkinoz_61, Dün, 09:07 |
|
|
|
![]() |
Kpss Program Geliştirme Testleri (2011)Started by camkinoz_61, Dün, 00:01 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Sonic The Hedgehog 4™ Episode II v1.00Started by Sebastian., 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
iPhone Oyun Modern Combat: Sandstorm V1.4.7Started by Sebastian., 05/21/12 |
|
|
3 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye