İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Yardım ! Blackberry Storm Oyun , Program vs.

• Bu konuya cevap yazamazsınız
4 replies to this topic

#1 spixen

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ekim / 2009 / Salı - 19:07

Oncelikle merhaba arklar ...
Arklar ben bb yenı aldım . Konular ıcınde bırcok oyun program vs vermıssınız . Ben birtanesini yukledım ama nasıl kurulucagını bılmıyorum . Telefonu pcye bagladım . Sarkıları ole atıyordum oyunuda deneyim dedim . Aynı mantıkla sarkıların oldugu yere (zaten 1 tane yer var)oyunu attım fakat telefonda attıgım oyunu goremedım . Attığım oyun nereye gitti ?? Veya başka yoldanmı kurmam gerekiyor . Yardımınız icin sımdıden tessekurler ...

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2009 / Çarşamba - 08:32

Telefonunuza oyun yada uygulamaları desktop manager diye programı var onunla gönderip kuracaksın

#3 spixen

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2009 / Çarşamba - 15:18

Cevabın ıcın tessekurler denedikten sonra haber vericem :)

lackBerry USB and Modem Drivers_ENG
kurdum ama sımdı ne yapıcagımı bılemedim ?? yardım edebilirmisin ??

#4 selman0534

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ekim / 2010 / Çarşamba - 19:11

Alıntı

Oncelikle merhaba arklar ...
Arklar ben bb yenı aldım . Konular ıcınde bırcok oyun program vs vermıssınız . Ben birtanesini yukledım ama nasıl kurulucagını bılmıyorum . Telefonu pcye bagladım . Sarkıları ole atıyordum oyunuda deneyim dedim . Aynı mantıkla sarkıların oldugu yere (zaten 1 tane yer var)oyunu attım fakat telefonda attıgım oyunu goremedım . Attığım oyun nereye gitti ?? Veya başka yoldanmı kurmam gerekiyor . Yardımınız icin sımdıden tessekurler ...

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ekim / 2010 / Perşembe - 07:46

Arkadaşlar bunun için blackberry'nin nokia pc suit tarzı programı var desktop manager diye bu program kutu içerisinde gelen cd ile geliyor. o programı bilgisayara kuracaksınız ve onunla telefonunuza yükleyeceksiniz. Eğer telefonu kutusuz cd siz aldıysanız

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye