Kimse telefonuna müzik yüklemedimi
Samsung i7500 Android ile PC-USB'den NPS bağlantısını kurma
Started by cemgen, 15 / 10 / 09 15:46
60 replies to this topic
Gönderim tarihi: 22 / Ekim / 2009 / Perşembe - 20:30
Gönderim tarihi: 23 / Ekim / 2009 / Cuma - 07:37
hafıza kartını laptopa takıp oradan gönderebilirsin. yada telefonu usb ile bilgisayara bağladığında telefonu usb yığın bellek gibi görecektir bilgisayarıma girdiğinde yeni bir disk oluşacak onu açıp içindeki music klasörüne dosyaları kopyalayabilirsin
Gönderim tarihi: 25 / Ekim / 2009 / Pazar - 10:41
Merhabalar ,
benim i7500 usb yığın bellek olarak görüyor ama bilgisayarımdan ac dediğimde " icine bir disk yerleştirin diyor "
herhangi bi şey alıp veremiyorum nasıl halledebilirim.
benim i7500 usb yığın bellek olarak görüyor ama bilgisayarımdan ac dediğimde " icine bir disk yerleştirin diyor "
herhangi bi şey alıp veremiyorum nasıl halledebilirim.
Gönderim tarihi: 25 / Ekim / 2009 / Pazar - 18:43
samsungun yazılımını kullanarak giriş yapabiliyor musun?
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 08:56
Hayır yine de yapamıyoruz nasıl telefonun içine girecez yardım lütfen ...
Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 09:05
ne yazıkki türkiye samsungun bir ayıbıdır bu. kendi programları telefonu görmemektedir. Telefonunuza dosya atmak için kabloyu bağladığınızda bilgisayar telefonu harici bellek gibi görecektir. Bilgisayarıma tıklayıp telefonun sürücüsünü göreceksin ona tıklayıp içine dosyalarını atacaksın sonra telefondan kuracaksın
Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 09:32
Bilgisayarıma bağladığım zaman 2 tane harici bellek görüyor( daha sd card almadım ) tıkladığımda içine bir disk yerleştirin diyor bunu nasıl halledebilirim
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu [FREE GAME] Hangman multilangStarted by Sebastian., Bugün, 03:45 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Endless War. v1.0 (Fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Xelorians. v1.0.1 (fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:55 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama twicca v0.A.0Started by mobildepo, Dün, 14:57 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Springpad v3.0.8Started by mobildepo, Dün, 14:41 |
|
|