Ayrıca unutmadan önemli bu:
android için 1.6sdk yı indir yükle bilgisayarında olsun mutlaka, sanırım onu kurarken de bir takım yardımcı dosyalar kuruyor. hm ileride rom kurarken recovery için bu dosyalara ihtiyaç duyacaksınız zaten.
Samsung i7500 Android ile PC-USB'den NPS bağlantısını kurma
Started by cemgen, 15 / 10 / 09 15:46
60 replies to this topic
Gönderim tarihi: 27 / Ağustos / 2010 / Cuma - 21:12
Gönderim tarihi: 28 / Ağustos / 2010 / Cumartesi - 22:39
PC Studio ve USB driverlarını kurmayı başardım =)
Yanlız, ne hikmetse SDK yı android in sitesinden download etmeyi başaramadım.
Download linkine tıklıyorum download başlamıyor. Firefox ve İE de denedim download linkini çalıştıramadım. Farklı bir konu başlığında CHROME ile download etmeyi denemem söylendi.Chrome u kurdum ama nedense hiçbir sayfayı açmıyor. Kaldırıp yeniden install ettim ama değişen birşey olmadı. şimdi de chrome çalışmıyor
Yanlız, ne hikmetse SDK yı android in sitesinden download etmeyi başaramadım.
Download linkine tıklıyorum download başlamıyor. Firefox ve İE de denedim download linkini çalıştıramadım. Farklı bir konu başlığında CHROME ile download etmeyi denemem söylendi.Chrome u kurdum ama nedense hiçbir sayfayı açmıyor. Kaldırıp yeniden install ettim ama değişen birşey olmadı. şimdi de chrome çalışmıyor
Gönderim tarihi: 29 / Ağustos / 2010 / Pazar - 01:21
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 20 / Eylül / 2010 / Pazartesi - 13:11
arkadaşlar cdsini taktım pc suiti kurdum usb drver kurdum bü sürü hata verdi virüs programını kapatıp kurdum gene verdi
sonra telefonun telefon ayarlarından ek ayarlardan yığın bellek olarak kullan kapalıydı onu açtım sonra telin ekranında sol
üstte usb işareti çıkıyor onu tıkayıp tak diyince oldu müzik attım kulaklıktan baya iyi gelio ses
sistemde windows 7 64 bit ultimate
üstte usb işareti çıkıyor onu tıkayıp tak diyince oldu müzik attım kulaklıktan baya iyi gelio ses
Gönderim tarihi: 27 / Mart / 2011 / Pazar - 13:45
Alıntı
Pc den müzik,video veya resim atarken (G) sürücüsündeki dowload dosyasına attım ve attığım şeyleri telefonda görebildim öncesinde diğer dosyalara atmıştım ve görememiştim
Ben de söylediğin gibi downloada attim tüm dosyalarımı ancak maalesef hala göremiyorum. Başka birşey yapılabilir mi?
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu [FREE GAME] Hangman multilangStarted by Sebastian., Bugün, 03:45 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Endless War. v1.0 (Fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Xelorians. v1.0.1 (fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:55 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama twicca v0.A.0Started by mobildepo, Dün, 14:57 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Springpad v3.0.8Started by mobildepo, Dün, 14:41 |
|
|