İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Samsung i7500 Android ile PC-USB'den NPS bağlantısını kurma

60 replies to this topic

#57 Tombraider

• Mobildepocu
  • 193 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ağustos / 2010 / Cuma - 21:12

Ayrıca unutmadan önemli bu:
android için 1.6sdk yı indir yükle bilgisayarında olsun mutlaka, sanırım onu kurarken de bir takım yardımcı dosyalar kuruyor. hm ileride rom kurarken recovery için bu dosyalara ihtiyaç duyacaksınız zaten.

#58 fofer

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Ağustos / 2010 / Cumartesi - 22:39

PC Studio ve USB driverlarını kurmayı başardım =)
Yanlız, ne hikmetse SDK yı android in sitesinden download etmeyi başaramadım.
Download linkine tıklıyorum download başlamıyor. Firefox ve İE de denedim download linkini çalıştıramadım. Farklı bir konu başlığında CHROME ile download etmeyi denemem söylendi.Chrome u kurdum ama nedense hiçbir sayfayı açmıyor. Kaldırıp yeniden install ettim ama değişen birşey olmadı. şimdi de chrome çalışmıyor

#59 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 29 / Ağustos / 2010 / Pazar - 01:21

http://www.mobildepo...k-t49124.0.html

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#60 henry14

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Eylül / 2010 / Pazartesi - 13:11

arkadaşlar cdsini taktım pc suiti kurdum usb drver kurdum bü sürü hata verdi virüs programını kapatıp kurdum gene verdi Oo sonra telefonun telefon ayarlarından ek ayarlardan yığın bellek olarak kullan kapalıydı onu açtım sonra telin ekranında sol
üstte usb işareti çıkıyor onu tıkayıp tak diyince oldu müzik attım kulaklıktan baya iyi gelio ses :huh: sistemde windows 7 64 bit ultimate

#61 Im_alive

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Mart / 2011 / Pazar - 13:45

Alıntı

Pc den müzik,video veya resim atarken (G) sürücüsündeki dowload dosyasına attım ve attığım şeyleri telefonda görebildim öncesinde diğer dosyalara atmıştım ve görememiştim

Ben de söylediğin gibi downloada attim tüm dosyalarımı ancak maalesef hala göremiyorum. Başka birşey yapılabilir mi?

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye