çinden ithal ya çinde bulursun herhalde yada cinden spot getiren kişi yada sahıslardan bilgi alabilirsin kanımca
cin mali E71
Started by mavibodrum, 11 / 10 / 09 01:13
12 replies to this topic
Gönderim tarihi: 09 / Kasım / 2009 / Pazartesi - 11:26
That if I go, you tell me I went from You have not already, I am done, I still got
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 18:18
Hafta sonu e 71 aldım telefon gayet güzel ancak srvis gidip geliyor bazen de hiç gelmiyor.özellikle kapalı alana veya asansöre bindiğimde giden servis bir daha hiç gelmiyor sim kartta numaraları okuyor ama servis yok diyor bu yüzden arama yapamıyor mesaj gönderemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
bir de bu telefonlarda 3 g var mı yok mu önde kamera var ama 3g var diyorlar yok çıkıyor offf
bir de bu telefonlarda 3 g var mı yok mu önde kamera var ama 3g var diyorlar yok çıkıyor offf
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 19:05
çekmeme sorunu olabilecek bir sorun zira içindeki parçalar orjinal telefonlardaik kadar kaliteli değildir.sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
3g olduğunu sanmıyorum
3g olduğunu sanmıyorum
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 19:24
e 71 yerine ikinci el daha kaliteli bir telefonla değiştirsem acaba diyorum ne dersiniz bıktım bozuk telefon almaktan
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 19:28
satıcı telefonu değiştiririm dedi
Gönderim tarihi: 04 / Ocak / 2010 / Pazartesi - 19:33
aslında telefonda çok güze kamerası tv si müzik sesi herşeyi iyi ama telefon olarak kullanamadıktan sonra neye yarar
Similar Topics
![]() |
G.saray' da mali kongre tarihi belli olduStarted by mobildepo, 03/02/12 |
|
|
|
![]() |
BeÅŸiktaÅŸ'ta mali kongre 26 Åžubat'taStarted by mobildepo, 02/19/12 |
|
|
|
![]() |