Alıntı
Öncelikle bilgisayardaki bütün mobiscope ile ilgili kurulu programları kaldır. telefondan da kaldır.
Sonra aşağıdaki adımları tek tek yap.
1- Mobiscope Desktop Manager Kur
2- Mobiscope Client for BlackBerry Dosyasını indir telefona kur
3- Mobiscope Client for Blackberry dosyasını kurduktan sonra Mobiscope Desktop Manager yani bilgisayara kurduğun programı çalıştır Application Loader kısmından mobiscope.alx dosyasını tarayıp bul ve seç bundan sonra tamamdır
Sonra aşağıdaki adımları tek tek yap.
1- Mobiscope Desktop Manager Kur
2- Mobiscope Client for BlackBerry Dosyasını indir telefona kur
3- Mobiscope Client for Blackberry dosyasını kurduktan sonra Mobiscope Desktop Manager yani bilgisayara kurduğun programı çalıştır Application Loader kısmından mobiscope.alx dosyasını tarayıp bul ve seç bundan sonra tamamdır
adminim ben dediklerinizi yaptım fakat olmuyor. daha sonra kameraları taktırdığım yeri aradım. onlar bana server makinada kullandığım 4 kamerayı celotex adlı kart kullandığımı söyledi. cep telefonunu desteklemediğini söyledi. ya bana yeni kart satmak için öyle söyledi yada gerçekten desteklemiyor. ben fabrikayı ewdeki kameramdan izlerken web sayfası adres bölümüne sait ip numaramı giriyorum orda bir web dvr sayfası açılıyor sonra server olarak kullandığım desktop bilgisayarımdaki celotex programında belirlediğim şifremi girerek bağlantı yapıyorum. aslında blackberry e web adresi kısmına o sabit ip numaramı girdiğimde web dvr sayfasını açsa hiç programa gerek kalmadan çözülecek sorun ama oda olmuyor..