İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

blackberry ile mobiscope bağlantısı yapamıyorum yardım lütfn

• Bu konuya cevap yazamazsınız
17 replies to this topic

#15 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Eylül / 2009 / Perşembe - 11:20

Alıntı

Öncelikle bilgisayardaki bütün mobiscope ile ilgili kurulu programları kaldır. telefondan da kaldır.

Sonra aşağıdaki adımları tek tek yap.

1- Mobiscope Desktop Manager Kur

2- Mobiscope Client for BlackBerry Dosyasını indir telefona kur

3- Mobiscope Client for Blackberry dosyasını kurduktan sonra Mobiscope Desktop Manager yani bilgisayara kurduÄŸun programı çalıştır Application Loader kısmından  mobiscope.alx dosyasını tarayıp bul ve seç bundan sonra tamamdır

adminim ben dediklerinizi yaptım fakat olmuyor. daha sonra kameraları taktırdığım yeri aradım. onlar bana server makinada kullandığım 4 kamerayı celotex adlı kart kullandığımı söyledi. cep telefonunu desteklemediğini söyledi. ya bana yeni kart satmak için öyle söyledi yada gerçekten desteklemiyor. ben fabrikayı ewdeki kameramdan izlerken web sayfası adres bölümüne sait ip numaramı giriyorum orda bir web dvr sayfası açılıyor sonra server olarak kullandığım desktop bilgisayarımdaki celotex programında belirlediğim şifremi girerek bağlantı yapıyorum. aslında blackberry e web adresi kısmına o sabit ip numaramı girdiğimde web dvr sayfasını açsa hiç programa gerek kalmadan çözülecek sorun ama oda olmuyor..

#16 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Eylül / 2009 / Perşembe - 11:30

gerçekten destekleyip desteklemediğini aşağıdaki adresten öğrenebilirsin:

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

Bu adresteki kameralardan biriyse desteklemektedir

#17 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Eylül / 2009 / Perşembe - 11:32

kameralarım dunlop. fakat kamera değil görüntüyü dağıtan kart desteklemiyormuş sanırım adminim

#18 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Eylül / 2009 / Perşembe - 12:55

bu konuda çok fazla teknik bilgim yok dedikleri gibi de olabilir çünkü yabancı dil kurulumuna baktım farklı birşey yok kurulumu basit olarak geçiyor sanırım dediğin gibi kartından kaynaklanan bir sorun olmalı

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye