İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

blackberry ile mobiscope bağlantısı yapamıyorum yardım lütfn

• Bu konuya cevap yazamazsınız
17 replies to this topic

#1 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 13:41

herkese selamlar. yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var. blackberry 8900 curve kullanıyorum. desktoptan şirketimi sabit ip ile güvenlik kameraları ile izliyorum. fakat bb den kurulumu yapamadım. mobiscope programını kurmamda yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 14:00

Blackberry bağlantı ayarlarından "Force MDS/BES" seçili mi kontrol edin birde bağlantı tipini http seçin sonra kayıt edip tekrar başlatın

#3 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 15:11

adminim ben dediğiniz ayarların nasıl yapılacağaını bilmiyorum ama size durumu şöyle anlatayım. benim desktop ta sabit ip var. ve 4 adet cctv kamera bağlı. önce desktopa programı indirdim kurdum. sonra bb den internete bağlandım ve programı indim kurdum. daha sonra desktop tan kameraları tanıtmaya çalıştım fakat başarılı olamadım...

#4 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 15:19

araştırdım ama bu ayarlarıda bulamadım :S

#5 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 15:29

bilgisayara iki program kuruyorsun biri desktop manager diğeri Mobiscope Client birde Mobiscope Client kayıt defterine bilgisayar ip sini ve şifresini girdin mi

#6 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 15:32

Alıntı

bilgisayara iki program kuruyorsun biri desktop manager diğeri Mobiscope Client birde Mobiscope Client kayıt defterine bilgisayar ip sini ve şifresini girdin mi

hayır girmedim hatta client de kurmadım .... bi deniyim kurmayı tekrar rahatsız ediyim

#7 hasanmbl

• MobilMan
  • 10 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 15:45

desktop manager ı tekrar kurdum. mobiscope client nasıl kuruluyor bulamadım? fakat başlat / programlar/ mobiscope/ mobiscope web client bölümünü açınca bi internet sayfası açıldı ve oraya mail adresmi kayıt ettim ve bir şifre belirledim. şuan başka birşey yapmadım..
anladığım kadarıyla kameraları tanıtamıyorum. network adresine sadece rakam ve noktalardan olmak üzere giriş yapıorum port bölümünü boş bırakıyorum. oraya com1 yapsammı? ayrıca kameraları celotex adlı bir programla çalıştırıyorum o yüzden client defterine onun kullanıcı adını ve password unu giriyorum

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye