İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

İstediğiniz E-Kitabı bulamadınız mı O zaman Okuyun

16 replies to this topic

#1 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Ağustos / 2009 / Perşembe - 09:31

Değerli Mobildepo Dostlarımız

Sitemizde E-Kitaplar konusunda aşırı bir istek gördük ve bu konuda kalıcı bir çözüm bulmaya karar verdik. Bu baÄŸlamda siz deÄŸerli dostlarımızla ortak bir iÅŸ yapacağız. Öncelikle bu kitapları sizler için satın alıp bilgisayarda scan edip e-kitap olarak hazırlayacağız. Bu kitaplarda ister istemez bir maliyet demektir. Hepiniz sitemizi günlük olarak takip ediyorsunuz. Sitemizde 3 firmanın reklamları bulunmaktadır.

1- Hepsiburada.com reklamları

2- Gittigidiyor.com reklamları

3- Hizlial.com reklamları

Siz değerli üyelerimiz 1. seçenek olan hepsiburada.com sitesine ait reklamlara günde bir kez olmak şartı ile tıklamanız yeterlidir. Biz hepsiburada.com sitesinden elde edilecek reklam gelirleni e-kitaplar için harcayacağız. Aylık olarak biriken parayı sitede açacağımız anket ile en çok istenen kitaplara harcayacağız. Bu konuda fga adlı moderatörümüz gönüllü olmuştur.
Ancak şöyle birşey var gittigidiyor.com sitesi 50 tl olmadan parayı vermemektedir. Bu rakam çok yüksek değil günde 34 kişi bu reklama tıklasa ayda bu para birikiyor. sitemiz 130 bin üyelidir hergün 3000 kişi gelmektedir ve biz yönetim olarak 15 kişiyiz yani tıklamanın yarısı biz yapmış olacağız sizlerde tıklarsanız bundan sonra e-kitap arama dönemi sona erecektir.

Bir ay boyunca kazancımızı takip edeceğim eğer ki tıklayan olursa buradan bilgi vereceğim kazancımızın resmini dahi ekleyeceğim ama olmazsa bir ay sonra bu başlığı silerim. E-kitap aramaya da devam ederiz

Amacım sizlere hizmet etmektir sağda solda aramayın istediğinizi bulun istedim kaç yüz kişiyiz bu reklama günde sadece bir kere tıklamanız yeterli. ikinci kez tıkladığınızda zaten sayılmaz. bu tıklamanız sizin 5 saniyenizi almaz. tıkladıktan sonra site tam açılmadan kapatmayın.

Teşekkür ederiz
Mobildepo Ekibi

#2 emineerhan

• MobilGirl
  • 45 Mesaj sayısı:
  • Yerantalya

Gönderim tarihi: 20 / Ağustos / 2009 / Perşembe - 15:22

çok iyi bir çözüm gerçekten
aþk dediðin þey bir gün biter
                                          sen dediðin þey bir ömür sürer
:)

#3 Muvahhid

• Mobildepocu
  • 355 Mesaj sayısı:
  • YerMevlana Diyarý

Gönderim tarihi: 20 / Ağustos / 2009 / Perşembe - 15:30

Güzel bir uygulama mükemmel bi fikir aklıma geldikçe tıklıyorum reklemlara..
Biliyorsan Söyle de Alalým, Bilmiyorsan SUS da Adam Sanalým

#4 GROZNY

• Emekli Yönetici
  • 796 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Ağustos / 2009 / Cuma - 07:48

İmzamla uyardığım gibi kendimde diyorum sürekli

Sadece 1'er defa �stteki ve alttaki reklamlara t�klayarak hem sitenize destek olun, hem de son �r�nlerden ve teknolojilerden habersiz kalmay�n.
:- 1 g�n i�inde tolam 30 saniyenizi bile almaz  :-

#5 ivles

• MobilGirl
  • 40 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Ağustos / 2009 / Cuma - 19:34

bence iyi fikir =) ben destekliyorum hatta tıklıyorum şimdi
zamandan çal bir saniye daha ama bekleme ki getirecek sana edilen bin vaadi sen ki bir ömür sürdün ama hala beklemektesin o haini...

#6 matcibkcl

• MobilGirl
  • 22 Mesaj sayısı:
  • Yerbeyoglu

Gönderim tarihi: 11 / Eylül / 2009 / Cuma - 18:17

mantıklı bir uygulama tıklıyorum hemen şimdi :herkul:
" Bak! Iste gizleri yasamin, iste mutluluk
Gulumsuyor bir kapi araligindanツ"
Ümit Yaþar Oguzcan

Gönderilen Resim Gönderilen Resim

#7 Ah-Fa

• MobilGirl
  • 76 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Eylül / 2009 / Pazartesi - 14:55

bize ayırdığınız zamn için çok teşekkürler,gerçekten harika bi uygulama olmuş,bn hemn tıklamaya başlıyorum..

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye