Anlattığım kurulum komut dizini üzerinden kurulumdur yani telefonuna bir zarar vermez tek farkı G1 telefonlarının root olarak çalışmasıdır. öyle olunca bazı programlar root kurulum ister yani bir bu program değil. normal kurulum root işlemlerinin yapılmasını engeller bu yüzden konsoldan su yazıp root girişi yapacaksın sonra kurulum yapacaksın
Android İşletim Sistemli telefonlarda Bluetooth dosya paylaşımı
Started by siirlerefendisi, 17 / 08 / 09 13:45
42 replies to this topic
Gönderim tarihi: 08 / Ekim / 2009 / Perşembe - 09:18
Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 16:20
samsung 7500 da root olarak kurmak gerektiğine dair mesaj veriyor.nasıl root olarak kurulacak
Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 16:41
ilk mesajda yazıyor nasıl root olacağını ve root olduktan sonra neler yazacağını. root dediği eski msdos gibidir. komutlarla kurulum yapacaksın. Yalnız bu yöntemi pek fazla deneme telefonu root olarakta kullanma root demek admin girişi yapıyorsun android windows gibi değildir root olarak girdiğinde sistem dosyalarını bile silebilirsin sonra telefonun hiç açılmayabilir. Kurulumdan sonra telefonu yeniden başlatmayı unutma
Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2009 / Salı - 10:40
arkadaşım bu programı kurdum ve çalıştırdım.ancak programın ayarlarından enable server kısmı aktifleşmiyor.Bu yuzden dosya alış verişi olmuyor.Galiba root olarak kurmak gerekiyor.samsung galaxy de nasıl root olunur.komut yazacak bir konsol galaxy de yok.veya ben bulamadım.teşekkur ederim
Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2009 / Salı - 11:47
Firmware 8 de varmış firmware 5 te bazı dosyalar silip yüklemek gerekiyor ki buda biraz riskli iş bazı işlemleri komut yazarak yapıyorsunuz. Eğer firmware 8 yüklersen yeni versiyonda varmış
Gönderim tarihi: 28 / Ekim / 2009 / Çarşamba - 23:36
teşekkür ederim arkadaşım ben dstl1 de 4th versiyonunu kurdum çalışıyor emeğine sağlık
Gönderim tarihi: 31 / Ekim / 2009 / Cumartesi - 01:36
DOSTUM DSTL 1 İÇİNDE AYNISINIMI YAPICAZ
Similar Topics
![]() |
Android Oyunu [FREE GAME] Hangman multilangStarted by Sebastian., Bugün, 03:45 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Endless War. v1.0 (Fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:57 |
|
|
|
![]() |
Android Oyunu Xelorians. v1.0.1 (fully Cracked)Started by Sebastian., Dün, 15:55 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama twicca v0.A.0Started by mobildepo, Dün, 14:57 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Springpad v3.0.8Started by mobildepo, Dün, 14:41 |
|
|