İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Android İşletim Sistemli telefonlarda Bluetooth dosya paylaşımı

• Bu konuya cevap yazamazsınız
42 replies to this topic

#8 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Ekim / 2009 / Perşembe - 09:18

Anlattığım kurulum komut dizini üzerinden kurulumdur yani telefonuna bir zarar vermez tek farkı G1 telefonlarının root olarak çalışmasıdır. öyle olunca bazı programlar root kurulum ister yani bir bu program değil. normal kurulum root işlemlerinin yapılmasını engeller bu yüzden konsoldan su yazıp root girişi yapacaksın sonra kurulum yapacaksın

#9 kizmayantepe

• Mobildepocu
  • 191 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 16:20

samsung 7500 da root olarak kurmak gerektiÄŸine dair mesaj veriyor.nasıl  root olarak kurulacak

#10 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 16:41

ilk mesajda yazıyor nasıl root olacağını ve root olduktan sonra neler yazacağını. root dediği eski msdos gibidir. komutlarla kurulum yapacaksın. Yalnız bu yöntemi pek fazla deneme telefonu root olarakta kullanma root demek admin girişi yapıyorsun android windows gibi değildir root olarak girdiğinde sistem dosyalarını bile silebilirsin sonra telefonun hiç açılmayabilir. Kurulumdan sonra telefonu yeniden başlatmayı unutma

#11 kizmayantepe

• Mobildepocu
  • 191 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2009 / Salı - 10:40

arkadaşım bu programı kurdum ve çalıştırdım.ancak programın ayarlarından enable server kısmı aktifleÅŸmiyor.Bu yuzden dosya alış veriÅŸi olmuyor.Galiba root olarak kurmak gerekiyor.samsung galaxy de nasıl root olunur.komut  yazacak bir konsol galaxy de yok.veya ben bulamadım.teÅŸekkur ederim

#12 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2009 / Salı - 11:47

Firmware 8 de varmış firmware 5 te bazı dosyalar silip yüklemek gerekiyor ki buda biraz riskli iş bazı işlemleri komut yazarak yapıyorsunuz. Eğer firmware 8 yüklersen yeni versiyonda varmış

#13 byfenomen

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Ekim / 2009 / Çarşamba - 23:36

teşekkür ederim arkadaşım ben dstl1 de 4th versiyonunu kurdum çalışıyor emeğine sağlık

#14 emre450

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:
  • Yermanisa

Gönderim tarihi: 31 / Ekim / 2009 / Cumartesi - 01:36

DOSTUM DSTL 1 İÇİNDE AYNISINIMI YAPICAZ

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye