Doğu Bank'dan blackberry storm almak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar!..
Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 00:40
Maxicep.com - Doğu Bank'dan blackberry storm almak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar!..
Telefonu bir kaç dükkana sordum 800 tl ile 1100 tl arasında fiyatı var.Ama telefon yurt dışı başkasının pasaportunu kayıtlıymış.Beni endişelendiren noktalardan birisi de burası,sonuçta satıcı malını satmak için kayıtlı deyipde tel. kayıtlı olmayabilir ve benm elimde patlar makine.Ayrıca bu IMEI olayı da benim kafamı karıştırıyor.Acaba aynı imei numarasını kaç kişinin telefonuna kopyalıyorlar.
Yardımcı olursanız sevinirim....
not:konuyu açacak başka yer bulamadığım için buraya açtım,
yanlışsa afedersiniz...
Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 00:47
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 08:55
Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 10:21
en azından türksell in bana belge falan verdiğini hatırlamıyorum
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Dell Inspiron 1520

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 14:02
Alıntı
Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 14:05
Alıntı
en azından türksell in bana belge falan verdiğini hatırlamıyorum
sizin telefonunuz yurt dışı kayıtlı mı,eğer öyleyse kaç aydır kullanıyorsunuz - şimdiye kadar her hangi bir sorunla karşılaştınız mı (Ankara tk tarafından kapatılma gibi) ve telefonu nereden aldığınızı yazarsanız sevinirim...
tşkler...
Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 21:02
kayıtı türksell den 5 liraya yaptırmıştım yanılmıyorsam
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Dell Inspiron 1520

Similar Topics
![]() |
"Fenerbahçe'ye başkan olmak istiyorum"Started by mobildepo, Dün, 17:55 |
|
|
|
![]() |
Bienvenu: Yıllarca kalmak istiyorumStarted by mobildepo, 05/20/12 |
|
|
|
![]() |
Blackberry Uygulaması Full Upcoming Events v0.8.0Started by mobildepo, 05/18/12 |
|
|
|
![]() |
Blackberry Uygulaması Full Email Auto-Responder v1.0.0Started by mobildepo, 05/18/12 |
|
|
|
![]() |
'Özel hayata giren görüntüleri almak istediler'Started by User44, 05/15/12 |
|
|
3 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye