İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Doğu Bank'dan blackberry storm almak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar!..

• Bu konuya cevap yazamazsınız
7 replies to this topic

#1 Westerly

• Mobildepocu
  • 44 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 00:40

Merhabalar,doğu bank'dan black berry storm almak istiyorum fakat kafamda da endişeler var.Alıp kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Maxicep.com - Doğu Bank'dan blackberry storm almak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar!..
Telefonu bir kaç dükkana sordum 800 tl ile 1100 tl arasında fiyatı var.Ama telefon yurt dışı başkasının pasaportunu kayıtlıymış.Beni endişelendiren noktalardan birisi de burası,sonuçta satıcı malını satmak için kayıtlı deyipde tel. kayıtlı olmayabilir ve benm elimde patlar makine.Ayrıca bu IMEI olayı da benim kafamı karıştırıyor.Acaba aynı imei numarasını kaç kişinin telefonuna kopyalıyorlar.

Yardımcı olursanız sevinirim....

not:konuyu açacak başka yer bulamadığım için buraya açtım,
yanlışsa afedersiniz...

#2 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 00:47

imei olayının neresi kafanı karıştırdı anlamadım. aynı imei numarası birden fazla telefon tarafından kullanıldığında her ikisi de kapatılır.ister 2 tanesine yazsınlar isterlerse 2 milyon tanesine yazsınlar farketmiyor.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#3 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 08:55

Birincisi kayıtlı olduğuna dair belge olur onu zaten sana verecek ikincisi bu belgeyi yada fotokopisini alıp herhangi bir turkcell avea vodafone merkezlerine götürüp kontrol edebilirsin üçüncüsü o adamlarda bu işten ekmek yiyor eğer sahtekarlık yaparlarsa kendi zararlarına üç kişiye satar beş kişiye satar sonra kimse uğramaz kimse bindiği dalı kesmez. Ama dediğim gibi kayıt yaptırdığına dair belge iste ve sonra belgenin doğruluğunu kontrol ettirmeyi unutma bunu alır almaz yap

#4 Sebastian.

• Administrators
  • 6.935 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 10:21

eğer yanlış hatırlamıyorsam pasaportla kayıt yaptırınca belge falan verilmiyor
en azından türksell in bana belge falan verdiğini hatırlamıyorum

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#5 Westerly

• Mobildepocu
  • 44 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 14:02

Alıntı

Birincisi kayıtlı olduğuna dair belge olur onu zaten sana verecek ikincisi bu belgeyi yada fotokopisini alıp herhangi bir turkcell avea vodafone merkezlerine götürüp kontrol edebilirsin üçüncüsü o adamlarda bu işten ekmek yiyor eğer sahtekarlık yaparlarsa kendi zararlarına üç kişiye satar beş kişiye satar sonra kimse uğramaz kimse bindiği dalı kesmez. Ama dediğim gibi kayıt yaptırdığına dair belge iste ve sonra belgenin doğruluğunu kontrol ettirmeyi unutma bunu alır almaz yap

;D) yardımcı olduğunuz için tşk ederim arkadaşlar,tavsiylerinizi dikkate alacağım :lol:

#6 Westerly

• Mobildepocu
  • 44 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 14:05

Alıntı

eğer yanlış hatırlamıyorsam pasaportla kayıt yaptırınca belge falan verilmiyor
en azından türksell in bana belge falan verdiğini hatırlamıyorum

sizin telefonunuz yurt dışı kayıtlı mı,eğer öyleyse kaç aydır kullanıyorsunuz - şimdiye kadar her hangi bir sorunla karşılaştınız mı (Ankara tk tarafından kapatılma gibi) ve telefonu nereden aldığınızı yazarsanız sevinirim...

tşkler...

#7 Sebastian.

• Administrators
  • 6.935 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 31 / Temmuz / 2009 / Cuma - 21:02

1 senedir dışardan aldığım kendi adıma kayıtlı olan iphone u kullanıyorum şikayet ve problemim yok
kayıtı türksell den 5 liraya yaptırmıştım yanılmıyorsam

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

3 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli üye