Bi sorun daha var search yapıyorum java hatası veriyor uyuşmadı heralde
Myoutube player for nokia 3120 classic
Started by pehlione, 29 / 07 / 09 13:47
23 replies to this topic
Gönderim tarihi: 29 / Temmuz / 2009 / Çarşamba - 14:29
Gönderim tarihi: 29 / Temmuz / 2009 / Çarşamba - 15:08
Java hatası varsa o zaman yapacağın tek şey var eğer biliyorsan pcsuit ve data kablosu aracılığı ile firmware güncellemesi yap eğer bilgin yoksa yada data kablosu ve pcsuit cd si yoksa ve garantiliyse firmware güncellemesi yaptır belki o zaman çalışır telefonunun javası eski olduğundan bu hatayı veriyor olabilir
Gönderim tarihi: 31 / Ağustos / 2009 / Pazartesi - 23:12
SELAM BEN MYYOUTUBEYİ TELEFONUMA YÜKLEMEK İşTİYORUM VE TELEFONU YENİ ALDIM NE GİBİ ÖZELLİKLERİ VAR BİLMİYORUM MYYOUTUBEYİ YÜKLEDİM AM DOSYAYI DESTEKLEMİYOR DİYOR EXE DOSYASNI YADA BU PROGRAMA NASIL FORMAT ATABİLİRİM BUNUN Bİ LİNKİ VAR MI VARSA YOLLARMISINIZ
Gönderim tarihi: 01 / Eylül / 2009 / Salı - 08:28
Bu dosyayı öncelikle bilgisayara indirip zipten çıkar daha sonra orjinal aldıysan kutu içeriğinde data kablosu ve cd si olur. cd den pc suit yazılımı var nokia nın. o yazılımı bilgisayarına kur sonra data kablosuyla bilgisayar ile telefonu bağlantı yap. ardından bu dosyayı telefonuna gönder.
Telefonun işletim sistemli olmadığı için direk telefona gönderim yaparsan çalışmaz. Ya pc suit ile göndereceksin yada bu jar uzantılı dosyaların jad uzantısını yapacaksın vs. uzun işi var
Telefonun işletim sistemli olmadığı için direk telefona gönderim yaparsan çalışmaz. Ya pc suit ile göndereceksin yada bu jar uzantılı dosyaların jad uzantısını yapacaksın vs. uzun işi var
Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 11:49
ya ben bu myoutube playerı indirmek istiyorum error yazıo hata verio nasıl indirebilirim :S yardımcı olurmusunuz ?
Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2009 / Çarşamba - 12:09
Hangisini indirmek istiyorsun indirdiğin dosya linkini verir misin hata olarak nerde verdi telefonda mı bilgisayarda mı
Similar Topics
![]() |
Android Uygulama MX Player Pro v1.6e Cracked ProperStarted by mobildepo, Dün, 00:15 |
|
|
|
![]() |
Symbian^3 Uygulama Qt Nokia store v3.28.025 S^3 Anna Belle Signed [update21/5/2012]Started by mobildepo, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Meridian Media Player Pro v2.1.15Started by mobildepo, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama N7Player Music Player V1.2.2Started by mobildepo, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama MX Player Pro v1.6eStarted by mobildepo, 05/19/12 |
|
|