İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

çin malı nokia 6700 clasic

9 replies to this topic

#1 hose

• Mobildepocu
  • 97 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Temmuz / 2009 / Cumartesi - 07:19

selam arkadaşlar ben çin mali nokia 6700 clasic aldım telefon güzel menüsü herşeyi aynen orjilalindeki gibi orjinalinden bi farkı kamerasi odaa 2 mgp denginde ben bu telefona program veya oyun felan atabilirmiyim yada teefonun zil sesilerini orjinalinki gibi apabilirmiyim :

#2 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Temmuz / 2009 / Cumartesi - 07:44

İnternette birkaç yere baktım yani satıcılara bir bilgi yazmamışlar
en basit yolu sitemizdeki java oyunlardan birini telefonunuza yükleyin eğer kurarsa vardır kurmazsa yoktur. çünkü çoğu çin malı sahte telefonlarda java yok

#3 mertdinler

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Ağustos / 2009 / Cuma - 12:47

Alıntı

selam arkadaşlar ben çin mali nokia 6700 clasic aldım telefon güzel menüsü herşeyi aynen orjilalindeki gibi orjinalinden bi farkı kamerasi odaa 2 mgp denginde ben bu telefona program veya oyun felan atabilirmiyim yada teefonun zil sesilerini orjinalinki gibi apabilirmiyim :

Vallaha Bnde çin malı 6700 aldım ama oyn ve program yük leme ile ilgili bişe bulamıyorum bulursam yardımcı olurum sn de bulduysan lütfen bu konuya cevap olarak yaz

#4 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 28 / Ağustos / 2009 / Cuma - 12:50

yükleme işini herhangi bir bluetooth yada kablo ile sitemizde bulunan java oyunları telefonunuza yükleyin eğer javası varsa oyunları çalıştıracaktır javası yoksa yapacak birşey yok

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 28 / Ağustos / 2009 / Cuma - 17:43

çin malı telefonların %95 ine herhangi bir oyun yada uygulama yüklenemiyor.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#6 xqarizmanx

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 11 / Ekim / 2009 / Pazar - 15:18

SLM ARKADAşLAR ben yeni üyeyim çin malı 6700 aldım kazara ekranını kırdım ya bi türlü ekran bulamadım yardımcı olurmusunuz ?  ;)

#7 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 07:31

Nokia 6700 yeni çıkan bir telefon parçaları piyasada kolay kolay bulunmaz ancak nokia teknik servislerine sorman gerekli ebatları bire bir aynı olduğundan belki olur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye